Bez Bebek'in Yağmur'u adeta herkesi şaşırttı! İşte Asena Keskinci'nin yıllar sonraki hali

Asena Keskinci; Evrim Akın, Mehmet Usta ve Ege Tanman gibi isimlerle birlikte, ''Bez Bebek'' dizisinde rol alıyordu. Ayrıca başarılı oyunculuğu ile pek çok insanın da takdirini kazanmıştı. Bu nedenle Asena Keskinci'nin seneler sonraki hali de merak edilebiliyor. İşte Bez Bebek'in Yağmur'unun yıllar sonraki hali…

Asena Keskinci, Bez Bebek dizisinde canlandırdığı, ''Yağmur'' karakteri ile pek çok insanın takdirini kazanmıştı. Nitekim sevilerek takip edilen ünlü oyuncu, Bez Bebek dizisi sona ermiş olsa bile yıllar sonraki hali ile merak edilebiliyor.

BEZ BEBEK'İN YAĞMUR'U ADETA HERKESİ ŞAŞIRTTI

Bez Bebek dizisi bir döneme adeta damgasını vuran diziler arasında gösterilebiliyor. Çünkü ekranlarda olduğu tarihte pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca Bez Bebek dizisinde Asena Keskinci'nin yanı sıra; Evrim Akın, Ege Tanman ve Mehmet Usta gibi isimler de bulunuyordu. Öte yandan Bez Bebek dizisi sona erdiğinden dolayı en fazla merak edilen isimlerden biri de Asena Keskinci oldu.

Asena Keskinci şimdilerde 22 yaşında. Nitekim Bez Bebek dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bu nedenle Asena Keskinci'nin de görünümünde değişiklikler görülebiliyor. Bunun sonucunda ise Asena Keskinci'yi yıllar sonra ilk kez gören herkes adeta şaşırıyor.

ASENA KESKİNCİ'NİN YILLAR SONRAKİ HALİ

Evrim Akın, Mehmet Usta ve Ege Tanman gibi isimlerle birlikte rol alan Asena Keskinci, seneler sonraki hali ile pek çok kişi tarafından merak edilebiliyor. İşte Bez Bebek'in Yağmur'u, Keskinci'nin yıllar sonraki hali;