Bez Bebek dizisinin Yağmur'u şaşırttı! İşte Asena Keskinci'nin son hali

Focus Film imzalı Bez Bebek dizisi, 2007 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Dizide; Evrim Akın, Asena Keskinci ve Mehmet Usta gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan Bez Bebek dizisinde Yağmur karakterini canlandıran Asena Keskinci, yıllar sonraki hali ile adeta herkesi şaşırttı. İşte detaylar…

Bez Bebek dizisi 2007 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Focus Film imzalı yapım; fantastik, komedi, çocuk ve dram türündeydi. Öte yandan yapımcısı Nilgün Sağyaşar, yönetmeni ise Serpil Kurtça'ydı. Dizinin oyuncu kadrosunda; Evrim Akın, Asena Keskinci, Mehmet Usta, Ege Tanman ve Tan Sağtürk gibi isimler rol alıyordu. Ancak 101 bölüm süren Bez Bebek dizisi, 2010 yılında son buldu.

BEZ BEBEK DİZİSİNİN YAĞMUR'U ŞAŞIRTTI

Bez Bebek dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Asena Keskinci'nin canlandırdığı Yağmur olarak ön plana çıkabiliyordu. Bu nedenle Asena Keskinci'nin son hali de merak edilebiliyor.

Bez Bebek dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bu nedenle Bez Bebek dizisinin Yağmur'u Asena Keskinci'yi yıllar sonra ilk kez gören adeta herkes şaşırabiliyor. Nitekim Asena Keskinci şimdilerde 23 yaşında.

ASENA KESKİNCİ'NİN YILLAR SONRAKİ HALİ

Bez Bebek dizisinin Yağmur'u Asena Keskinci, başarılı oyunculuğu ile birçok diziseverin ilgisini çekiyordu. Bu nedenle son hali de merak edilebiliyor. İşte Bez Bebek'in Yağmur'u, Asena Keskinci'nin yıllar sonraki hali;