Bez Bebek dizisinin Yağmur'u değişimi ile şaşırttı! İşte Asena Keskinci'nin son hali

Bez Bebek dizisi bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca 2007 yılında izleyicilerin karşısına çıkan dizide; Evrim Akın, Mehmet Usta ve Asena Keskinci gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan Bez Bebek dizisinde Yağmur karakterini canlandıran Asena Keskinci, seneler sonraki hali ile adeta herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Bez Bebek dizi 2007 yılında ekranlardaki yerini almıştı. Ayrıca yapımcısı Nilgün Sağyaşar ve yönetmeni Serpil Kurtça olan Bez Bebek dizisinde; Evrim Akın, Asena Keskinci, Ege Tanman ve Mehmet Usta gibi isimler rol alıyordu. Ancak 101 bölüm devam eden Bez Bebek dizisi, 2010 yılında izleyicilerle vedalaştı.

BEZ BEBEK DİZİSİNİN YAĞMUR'U DEĞİŞİMİ İLE ŞAŞIRTTI

Bez Bebek dizisinde dikkat çeken isimlerden bazıları; Evrim Akın, Asena Keskinci ve Ege Tanman olarak sayılabiliyor. Ayrıca Evrim Akın ''Nana'', Asena Keskinci ''Yağmur'' ve Ege Tanman ''Emre'' karakterini canlandırıyordu.

Öte yandan Bez Bebek dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Nitekim Yağmur karakterini canlandıran Asena Keskinci şimdilerde 23 yaşında. Bunun sonucunda ise Asena Keskinci'yi Bez Bebek dizisinde canlandırdığı Yağmur karakteri ile hatırlayan adeta herkes, yıllar sonraki halini ilk kez gördüklerinde şaşırabiliyorlar.

ASENA KESKİNCİ'NİN SENELER SONRAKİ HALİ

Asena Keskinci, başarılı oyunculuğu ile birçok insanın beğenisini topluyordu. Bu nedenle yıllar sonraki hali de merak edilebiliyor. İşte Bez Bebek dizisinin Yağmur'u, Asena Keskinci'nin seneler sonraki hali;