Beşiktaş - Trabzonspor maçı şifresiz! BJK - TS maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası final maçında BJK ve TS karşı karşıya gelecek. Mücadeleye taraftarlar yoğun ilgi gösterirken gözler maç saatine çevrildi. Bu sezon beklentilerin uzağında kalan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek taraftarlarını sevindirmek istiyor. Trabzonspor ise kupayı bırakmak istemiyor. Öte yandan Beşiktaş - Trabzonspor maçı şifresiz yayınlanacak. Peki, BJK - TS maçı hangi kanalda, saat kaçta ve ne zaman? Detaylar haberimizde…

Beşiktaş bu sezon Trendyol Süper Lig'de beklentilerin uzağında kaldı. Taraftarlarını sevindirmek isteyen Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupasını kazanmak istiyor. Trabzonspor ise son haftalarda vites yükselterek üçüncü sıraya çıktı. Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazanarak başarısını artırmak istiyor.

BEŞİKTAŞ – TRABZONSPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜCADELELERİ

Beşiktaş, son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nı 2020/2021 sezonunda kazanmıştı. Öte yandan Trabzonspor 2019/2020 sezonunda kupada mutlu sona ulaşmıştı.

Beşiktaş Türkiye Kupası'nı 10 kez müzesine götürürken, Trabzonspor 9 kez kupayı kazandı.

BJK bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'na beşinci turda dahil olurken Eyüpspor, Antalyaspor, Konyaspor ve Ankaragücü'ne karşı galip gelerek finale yükseldi.

TS ise; Çorum FK, Gençlerbirliği, Başakşehir ve Karagümrük'ü mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası final maçına ulaştı.

Öte yandan Beşiktaş - Trabzonspor maçı şifresiz olarak ekranlardan izlenebilecek. Bu nedenle birçok futbol tutkunu şimdiden, ''BJK - TS maçı hangi kanalda?'', ''BJK - TS maçı saat kaçta?'' ve ''BJK - TS maçı ne zaman?'' gibi soruları araştırmaya başladı. Peki, BJK - TS maçı hangi kanalda, BJK - TS maçı saat kaçta ve BJK TS maçı ne zaman?

BJK - TS MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA VE NE ZAMAN?

Beşiktaş ve Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması, 23 Mayıs Perşembe günü saat 20:45'te başlayacak.

Beşiktaş ve Trabzonspor arasında gerçekleşecek karşılaşma, ATV ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.