Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman? 2024 Ziraat Türkiye Kupası finali hangi şehirde?

Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman? sorusu pek çok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. Zira TS, Ziraat Türkiye Kupası'nda Karagümrük'ü mağlup ederek finale yükseldi. Öte yandan BJK, Ankaragücü'ne karşı kazanarak finale çıktı. Peki, Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman? ve 2024 Ziraat Türkiye Kupası finali hangi şehirde? Detaylar haberimizde…

Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman? ve 2024 Ziraat Türkiye Kupası finali hangi şehirde? soruları birçok futbolsever tarafından merak ediliyor. Zira Ziraat Türkiye Kupası'nda Karagümrük'ü mağlup eden bordo-mavililer, siyah-beyazlı ekibin rakibi oldu.

Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren takım önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Bu nedenle TS ve BJK arasında heyecanlı bir maç bekleniyor. Peki, Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman? ve 2024 Ziraat Türkiye Kupası finali hangi şehirde?

2024 ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ HANGİ ŞEHİRDE?

2024 Ziraat Türkiye Kupası finali tek maç üzerinden gerçekleşecek. 90 dakika sonucunda eşitlik bozulmadığı takdirde 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Tekrar eşitlik bozulmazsa, penaltı atışlarına geçilecek.

2024 Ziraat Türkiye Kupası finalinde ev sahibi olacak şehir ve stadyum, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenecek.

BEŞİKTAŞ - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Futbol tutkunu birçok insan, ''BJK - Trabzonspor maçı ne zaman?'', ''Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman?'' ve ''Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman?'' gibi aynı anlamlara çıkan çeşitli soruları soruyor. Peki, Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman?

Türkiye Kupası finali için mücadele edecek Beşiktaş ile Trabzonspor, 23 Mayıs Perşembe günü karşı karşıya gelecek.