Beşiktaş - Hatayspor maçı canlı izle! BJK maçı hangi kanalda?

Beşiktaş - Hatayspor maçı canlı izleme linki birçok futbolsever tarafından araştırılıyor. Çünkü karşılaşmada Hatayspor küme düşme hattından uzaklaşmaya çalışırken, BJK Trendyol Süper Lig'de üst sıralara çıkmaya çalışacak. Peki, BJK maçı hangi kanalda? ve Beşiktaş - Hatayspor maçı canlı izlemek nereden mümkün olur? Detaylar haberimizde…

BJK maçını hangi kanalda, BJK 11'leri kimler, Hatayspor ilk 11'leri kimler ve Beşiktaş - Hatayspor maçı canlı izlemek nereden mümkün olur? gibi sorular birçok futbol tutkunu tarafından merak ediliyor. Zira mücadelede Hatayspor küme düşme hattından uzaklaşmak için mücadele verecek. Siyah-beyazlı ekip ise Trendyol Süper Lig'de üst sıralara çıkmak için mücadele verecek.

Heyecanlı karşılaşmayı kaçırmak istemeyen birçok futbolsever, Beşiktaş - Hatayspor maçı canlı izlemek için araştırmalara başladı. Peki, BJK maçı hangi kanalda? ve BJK maçı canlı izlemek nereden mümkün olur?

BEŞİKTAŞ - HATAYSPOR MAÇI CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig'de, 37. haftada zirvede ve düşme hattında kritik mücadeleler gerçekleşecek. Ayrıca bu mücadelelerden biri, Beşiktaş ve Hatayspor arasında gerçekleşecek.

Mücadele 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak. Ayrıca karşılaşma için Beşiktaş ile Hatayspor Tüpraş Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş - Hatayspor maçını canlı izlemek isteyenler ise, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Mücadeleyi canlı olarak takip etmek için buraya tıkayabilirsiniz.

İLK 11'LER

Beşiktaş - Hatayspor maçını canlı izlemek isteyen birçok insan, BJK ilk 11'leri ve Hatayspor ilk 11'lerini merak edebiliyor. İşte ilk 11'ler;

Beşiktaş: Ersin, Masuaku, Colley, Tayyip Talha, Svensson, Al-Musrati, Demir Ege, Semih, Chemberlain, Rashica, Cenk Tosun.

Hatayspor: Bekaj, Kamil Ahmet, Burak, Kilama, Cemali, Massanga, Dele-Bashiru, Boudjeema, Fernandes, Rui Pedro, Strandberg.