Berna Karagözoğlu'ndan büyük değişim! İşte Bir Şarkısın Sen'in Fındık Kurdu'nun son hali

Berna Karagözoğlu, ''Bir Şarkısın Sen'' programı ile birçok kişinin hafızasında ''Fındık Kurdu'' lakabı ile kalmıştı. Bir dönem oldukça fazla izlenen Bir Şarkısın Sen programıyla pek çok insanın gönlünde adeta taht kurmayı başaran Fındık Kurdu, son hali ile de fazlaca şaşırttı. İşte Berna Karagözoğlu'nun son hali...

Berna Karagözoğlu, Bir Şarkısın Sen programı ile adeta gönüllerde taht kurmayı başarmıştı. Birçok insanın hafızasında Fındık Kurdu lakabı ile kalan Berna Karagözoğlu, son halini ilk kez görenleri fazlaca şaşırtabiliyor. Nitekim Bir Şarkısın Sen programı ile hatırlanan Berna Karagözoğlu, yıllarla birlikte adeta büyük bir değişim geçirdi. Nitekim birçok insan Berna Karagözoğlu'nu, Fındık Kurdu Berna'ya benzetmekte zorlanabiliyor.

BERNA KARAGÖZOĞLU'NDAN BÜYÜK DEĞİŞİM

Erol Evgin ve Pınar Altuğ'un sunuculuğunu üstlendiği Bir Şarkısın Sen programında, Berna Karagözoğlu adeta bir döneme damgasını vurmuştu. Nitekim Fındık Kurdu Berna lakabı ile hafızalardan silinmeyen Karagözoğlu, kısa süre içerisinde oldukça fazla sevildi.

Bir Şarkısın Sen programına 9 yaşında katılan Karagözoğlu, aradan geçen yıllarla birlikte adeta büyük bir değişim geçirdi. Nitekim Fındık Kurdu Berna olarak hatırlanan Berna Karagözoğlu, Bir Şarkısın Sen programındaki görüntüsüne kıyasla yıllarla birlikte oldukça değişti.

BİR ŞARKISIN SEN'İN FINDIK KURDU'NUN SON HALİ

Bir Şarkısın Sen Programı'ndaki Fındık Kurdu lakabı ile birçok kişinin hafızasında kalan Berna Karagözoğlu, yeni hali ile birçok kişiyi şaşırtmayı başarabiliyor. Bunun yanı sıra Fındık Kurdu Berna'nın şaşırtan hali de pek çok kişi tarafından fazlaca beğenilebiliyor. İşte Bir Şarkısın Sen programı ile birçok kişinin hafızasında yer edinen Fındık Kurdu Berna'nın son hali;

Televizyonların ilgi odağı şaşırttı! Filozof Atakan Kayalar'ın son hali