Bergüzar Korel'den dikkat çeken açıklama: Ali 'Üçüncü kardeşi kaldıramayabilirim' diyor

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve kızı Leyla'yı kucağına alarak üçüncü kez anne olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, katıldığı etkinlikte samimi açıklamalarda bulundu. Bergüzar Korel, oğlu Ali'nin ''Başka gelmeyecek değil mi anne? Üçüncü kardeşi kaldıramayabilirim'' dediğini ifade etti.

Yargı dizisinde hayat verdiği Eren Komiser ile gönüllere taht kuran Uğur Aslan, "Bir Arabesk Müzikali Afara" performansıyla misafirleriyle buluştu. Geceye katılan isimler arasında ünlü oyuncu Bergüzar Korel de yer aldı. Geçtiğimiz aylarda kızı Leyla'yı kucağına alan Korel, basın mensupları ile sohbet etti.

Korel, "Çocuklarımla ilgileniyorum, hep evdeyim. Geçtiğimiz günlerde Halit, Uğur Aslan'ı dinlemişti ben de şimdi dinleyeceğim. Bizim çok yakın arkadaşımız, ailemizden biri artık. Uğur çok yetenekli biri, hayallerini gerçekleştirmesi mutlu etti beni. Biz biliyorduk onun bu yönlerini, hayallerini, yapacaklarını. Tabi onları gerçekleştirmesi şimdi sahnede olması beni o kadar mutlu ediyor ki içim coşuyor onu gördükçe." dedi.

Çocuklarından da bahseden Korel, "Çok şükür iyiler. Leyla, 3 aylık oldu büyüyor. Han, 22 aylık kıskançlık olmuyor. Ali, bana şey diyor: 'Başka gelmeyecek değil mi anne?' diye, ben de 'Yok' dedim. O kadar kardeş isteyen çocuk, 'Üçüncü kardeşi kaldıramayabilirim' diyor." dedi.

12 yaşındaki oğlu Ali hakkında da konuşan güzel oyuncu, "O hep böyle merhametli bir çocuktu. Arkadaşlarımın bütün küçük çocuklarına, hayvanlara falan güzel yaklaşırdı çok mutlu. Han ile arasında başka bir diyalog var ama Leyla'yı severken daha dikkatli. Severken onu incitmemek istiyor. Bizim çocuklar babaya çok düşkün, oğlanlar hiç uyumuyordu ama bu çok rahat, kahve içerken hep beni dinliyor daha sakin. Han mesela çok konuşuyor, bugün hatta 'Anne içim yandı, su ver.' diyor. Biz de şaşırdık 'Nereden duyuyor?' diye, Allah isteyen herkese nasip etsin." şeklinde konuştu.