Bergen'in yıldızı Farah Zeynep Abdullah televizyon defterini kapattı: Her hafta üç saatlik bölüm içinde olmak istemiyorum

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından soru-cevap etkinliği düzenledi. Bergen filminin yıldızı Farah Zeynep Abdullah, kendisine yöneltilen ''Gelecek sezon televizyonda olacak mısın Farah? Bir dizide doya doya izlemek istiyoruz'' sorusuna ''Her hafta üç saatlik bölüm içinde olmak istemiyorum'' yanıtını verdi.

Bergen filmi ile beyazperdede yerini alan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor.

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği İnci karakteri ile izleyici karşına çıkan Abdullah, Instagram'da soru cevap etkinliği düzenleyerek takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Bir sosyal medya kullanıcısı "Gelecek sezon televizyonda olacak mısın Farah? Bir dizide doya doya izlemek istiyoruz" sorusunu yöneltti.

"HER HAFTA ÜÇ SAATLİK BÖLÜM İÇİNDE OLMAK İSTEMİYORUM"

Abdullah, takipçisinin sorduğu soruya "Her hafta üç saatlik bölüm içinde olmak istemiyorum" yanıtını verdi. Güzel oyuncunun yanıtı, "televizyon defterini kapattı" olarak yorumlandı.