Berdan Mardini ile yasak aşk yaşadığı için boşanmıştı... Fatoş Yelliler yeni aşkını sosyal medyadan ilan etti

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde Gökhan Göz ile yasak aşk yaşayan Fatoş Yelliler, kısa bir süre önce ilişkisini noktaladı. Fatoş Yelliler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni sevgilisini duyurdu.

Fatoş Yelliler, Berdan Mardini ile evliyken ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi Gökhan Göz ile yasak aşk yaşamaya başladı. İlişkisini itiraf eden Fatoş Yelliler, Berdan Mardini ile boşanmasının ardından Gökhan Göz ile olan ilişkisini de bitirme kararı aldı.

Yelliler, yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Yelliler, iş insanı Erkan Ağaoğlu ile yeni bir aşka yelken açtığını ilan etti. Photoshop ile Ağaoğlu'yla fotoğrafını birleştirerek paylaşan Yelliler, "Yorum yok" notunu ekledi.

FATOŞ YELLİLER'İN SEVGİLİSİNDEN GÖZDAĞI

Erkan Ağaoğlu da yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Erkan Ağaoğlu, şu ifadelere yer verdi: "Benim olan bir şeyin arkasından ne kimse bir şey konuşabilir ne de şov yapabilir. Bazıları öyle yiğidim, erkeğim diye ortada gezmeyin. Geziyorsanız da az mert olun, delikanlı olun. Kameraların önünde şov yapmayın. Şirketlerim belli, yanıma gelin yüzüme konuşun. Ben ve hayatımdaki insanın da hakkında konuşan vatandaşlar oturun yerinizde, boynunuzdan büyük laflar etmeyin, altında kalırsınız"