BERAT KANDİLİ MESAJLARI 2022: En anlamlı, dualı, hadisli, ayetli, resimli, değişik, yeni kandil mesajları sizlerle!

Berat Kandili bugün idrak ediliyor. Ramazan ayı için geri sayım sürerken üç ayların üçüncü kandil gecesi olan Berat Kandili'nde eller semaya açılacak, dualar edilecek ve gece ibadetle geçirilecek. Bu mübarek günde sevdiklerinin kandil gecesini kutlamak isteyenler en anlamlı, dualı, kısa, uzun, resimli hayırlı kandil mesajlarını araştırıyor. İşte Berat Kandili mesajları...

Berat Kandili mesajları gündemde yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Ramazan ayı öncesinin son kandil gecesi olan Berat Kandili bugün idrak ediliyor. Yakınlarının Berat Kandili'ni kutlamak, mesaj göndermek ve sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmak isteyenler kandil gecesi mesajları ile ilgili arama yapmaya başladı. İşte en anlamlı, dualı, kısa, uzun, resimli hayırlı kandil mesajları...

BERAT KANDİLİ MESAJLARI

- İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun Makamınız cennet Hz. Muhammed komşunuz olsun Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Berat Kandiliniz mübarek olsun.

- Berat kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

- Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun?

Berat Kandili hadisleri ve ayetleri! Berat Kandili ile ilgili hadisler sizlerle...

- Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Berat kandiliniz hayırlı olsun!

-Allah'ım! Recep ve Şaban'ı hakkımızda mübarek eyle, bize Ramazan'a ulaştır. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

-Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün Melekler sizinle,Dualarınız Kabul Kadir Geceniz Mübarek Olsun....

-Af ve namazın müjdeleyicisi Berat Kandili'miz mübarek olsun. Allah dualarımızı kabul etsin İnşaallah. Hayırlı kandiller.

Berat Kandili'nde neler yapılır? Berat Kandili'nde yapılacak ibadetler neler?

-'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile... Berat Kandiliniz mübarek olsun.

- Kalblerimizi gösterişten ve iki yüzlülükten muhafaza buyur ya Rabbi! Her hal ve tavrımızı rızan istikametinde eyle. Niyetlerimizi ihlaslı kıl ve bize lütfettiğin bütün şeylerde de bereket ihsan eyle ya Rabbi! Hayırlı nurlu kandiller.

-Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle Berat kandilinizi kutlarım.

-Rabbimiz, biz iman ettik. Bizim günahlarımızı bağışla. Bizi ateş azabından koru. (Ali imran 16) Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Berat Kandili 100 rekat namaz kılınışı nasıldır? Berat Kandili namazı nasıl kılınır?

-Rabbimiz! Hesap görülecek günde, beni, ana babamı ve inananları bağışla. (İbrahim 41) Berat Kandiliniz Hayırlı Olsun.

- Ya Rabbi! Bizleri büyük-küçük hatalardan, emirlerine karşı isyan kokan tavır ve davranışlardan arındır. (Amin) Hayırlı kandiller.

Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Berat kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah'ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ikinci kandil gecesidir. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun...

Berat Kandili'nde kaç gün oruç tutulur? Berat Kandili orucuna nasıl niyet edilir?

"Ey iman edenler!

Sabrederek ve namaz kılarak Allah'tan yardım dileyin.

Şüphe yok ki Allah sabredenlerle beraberdir."

Bakara Suresi 153 . Ayet

#BeratKandili 'niz mübarek olsun.