Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle 55. bölüm tek parça! Ben Bu Cihana Sığmazam 55. bölüm full izle!

Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izleyicisiyle buluştu. Atv'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 55. Bölüme Cezayir'in''Alacağın son nefes benim elimden olacak!'' sözü damga vurdu. Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle 55. bölüm tek parça izleme bağlantısı ve özeti haberimizde... Ben Bu Cihana Sığmazam 55. bölüm full izle!

Ben Bu Cihana Sığmazam 55. bölümde izleyenleri şaşırtan gelişmeler yaşandı. Atv'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde Vedat, Erman'ın bile haberi olmadığı başka bir plan peşindedir; Leyla'yı uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle cezaevine yollayacaktır. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban ve Ali Seçkiner Alıcı'nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Ben Bu Cihana Sığmazam 55. bölüm full izle!

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 55. BÖLÜM IZLE TEK PARÇA!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümüyle Salı 20.00'de atv'de!

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 55. BÖLÜM ÖZETİ

Atv'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, yeni bölümüyle ekrana geldi.

Ben Bu Cihana Sığmazam 55. bölümde Cezayir ve Atakan, Onbeşli'nin intikamını almak için Koslu'yla Tazıyev'in peşine düşerler.

Atakan, Koslu'nun kaldığı binaya bir ekip gönderir fakat Koslu kaçmayı başararak Erman'dan yardım ister. Erman onu saklamayı kabul eder. Çünkü Cezayir'i hayatından tamamen çıkaracak bir planın peşindedir.

Öte yandan Atakan kendisine bağlı bir ekiple Erman'ın evine giderek Tazıyev'i Bosna Savaşı'ndaki suçları nedeniyle tutuklar. Amacı onu mahkemede yargılatmaktır.

Cezayir bunu pek doğru bulmasa da kabul etmek zorunda kalır. O sırada Vedat, Erman'ın bile haberi olmadığı başka bir plan peşindedir; Leyla'yı uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle cezaevine yollayacaktır.

Yapımı Güzel Adamlar Medya'ya ait olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yapımcılığını Oktay Kaynarca, Seyfi Şahin ve Onur Tan üstleniyor.