Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle 54. bölüm tek parça! Ben Bu Cihana Sığmazam 54. bölüm full izle!

Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümde izleyenleri şoke eden gelişmeler yaşandı. Atv'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 54. Bölümde heyecan ve gerilim dolu anlar yaşandı. Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle 54. bölüm tek parça izleme bağlantısı ve özeti haberimizde... Ben Bu Cihana Sığmazam 54. bölüm full izle!

Ben Bu Cihana Sığmazam 54. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Atv'de yayınlanan dizinin yeni bölümüne "Bu akşam ya sen öleceksin ya ben!" sözü damga vurdu. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban ve Ali Seçkiner Alıcı'nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam'ın son bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Ben Bu Cihana Sığmazam 54. bölüm full izle!

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 54. BÖLÜM IZLE TEK PARÇA!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümüyle Salı 20.00'de atv'de!

Yapımı Güzel Adamlar Medya'ya ait olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yapımcılığını Oktay Kaynarca, Seyfi Şahin ve Onur Tan üstleniyor.

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 54. BÖLÜM ÖZETİ

Atv'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, yeni bölümüyle ekrana geldi.

Ben Bu Cihana Sığmazam 54. bölümde Fabrikaları Müfit tarafından kapatılan Cezayir, bunun bizzat devlet tarafından mı yapıldığını, yoksa Müfit'in ona olan husumetinden mi kaynaklandığını merak etmektedir.

Meseleyi araştırması için Atakan'la konuşur.

Atakan Ankara'ya giderek üstleriyle toplantı yapar ve fabrikaların yeniden açılmasını sağlar.

Ancak bir şartları vardır; Dayılar masası yeniden kurulacak ve Cezayir'le Gardaşov da o masada olacaklardır.

Müfit masayı kurar ve göstermelik bir oylamayla liderliğine Sandıkçıoğlu'nu getirir.

Öte yandan Emina Tazıyev, Onbeşli'den ayrılır. Onbeşli bu ani ayrılıktan şüphelenerek Emina'yı takip eder ve yıllardan beri aradığı Radovan'ın Musa Tazıyev olduğunu öğrenir. Artık intikam vakti gelmiştir.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde; Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Ragıp Savaş (Atakan), Burak Çelik (Jean Luc) İsmail Demirci (Onbeşli), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf) ve Levent Özdilek gibi oyuncular yer alıyor.