Ben Bu Cihana Sığmazam reyting listesine de sığmıyor! Yine zirveye yerleşti!

Yeni sezonun iddialı dizisi Ben Bu Cihaza Sığmazam reyting listesine de sığmıyor. İlk bölümüyle fırtınalar estiren dizi ikinci bölümüyle de zirveye yerleşmeyi başardı. Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam ilk tanıtımından itibaren büyük yankı uyandırdı...

Atv'nin büyük bir heyecanla beklenen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam ilk tanıtımından itibaren büyük yankı uyandırmıştı. İlk bölümüyle mükemmel bir başlangıç yapan Ben Bu Cihana Sığmazam reyting listesine de sığmıyor! Ben Bu Cihana Sığmazam 2. yeni bölümüyle de yine zirvede ki yerini kimseye kaptırmadı.... Ben Bu Cihana Sığmazam reyting listesinde tüm kategorilerde birinci sıraya yerleşti.

27 Eylül 2022 salı gününün reyting sonuçlarına baktığımızda;

Total puan türünde birinci sırada Ben Bu Cihana Sığmazam, ikinci sırada yine Ben Bu Cihana Sığmazam özet yer alıyor,

Ab puan türünde ise birinci sırada Ben Bu Cihana Sığmazam yer alıyor,

20+ABC1 puan türünde ise birinci sırada yine Ben Bu Cihana Sığmazam yerini aldı.

Ben Bu Cihana Sığmazam 2. Bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başardı. Dizinin her sahnesi büyük heyecan yarattı. Başrolünde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban ve Pelin Akil'in yer aldığı yeni dizi, güçlü bir başlangıçla iddiasını ortaya koydu.

Aksiyon ve macera sever izleyici kitlesinin merakla beklediği dizide öne çıkan aile ilişkileri ve tutkulu aşklar da dram seven izleyicilere büyük vaatler sunuyor.

Proje tasarım ve genel hikayesini Oktay Kaynarca ile Onur Tan'ın oluşturduğu dizinin senaryosunu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş kaleme alıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın kadrosunda birbirinden değerli başarılı oyuncular yer alıyor. Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

Kusursuz Kiracı için final çanları çalıyor! İddialı başlamıştı ama...