Mina Derman kimdir, kaç yaşında, nereli? Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir'in kızı Suna kim?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bu akşam ekrana gelecek. Dizinin oyuncu kadrosu merak ediliyor. Yeni bölümde Cezayir'in kızı Suna kaçırılıyor. Suna karakterini canlandıran Mina Derman'ın hayatı da bu sebeple merak konusu oldu. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir'in kızı Suna kim? Mina Derman kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir'in kızı Suna karakterine Mina Derman hayat veriyor. Güzel oyuncu bu akşam dizinin ilk bölümünde Cezayir'in düşmanları tarafından kaçırılıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir'in kızı Suna kim? Mina Derman kimdir, kaç yaşında, nereli?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM CEZAYİR'İN KIZI SUNA KİM?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizsinde Suna karakterini canlandıran Mina Derman, dizide Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Cezayir'in kızı Suna olarak karşımıza çıkacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam uyarlama mı? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi nerede çekiliyor, Semerkand, Buhara neresi?

MİNA DERMAN KİMDİR?

12 nisan 2002 de İstanbul'da dünyaya gelen Mine Derman 17 yaşında dünyalar güzeli bir oyuncudur. Koç burcu olan Mine Derman 1.73 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. MEF Okullarımezunu olan Mine Derman oyunculuk derslerini ise ünlü oyuncu Arif Pişkin'den almıştır. Aynı zamanda Payitaht Abdulhamid dizisinde yer alan Arif Pişkin Mina Derman'ın özel oyuncu koçudur. Italya Milano Naba Academy'e üniversite eğitimi için başvuran Mine Derman kabul almıştır.

Mina Derman ilk oyunculuk deneyimini Trt 1'in İncir Ağacı dizisinde hayat verdiği İnci karakteri ile yaşamıştır. Mina Derman Bir Annenin Günahı dizisinden gelen teklif sonrası İncir Ağacı dizisinden ayrılmak zorunda kalmıştır. Mina Derman estetiksiz güzelliği ile bir çok gencin de dikkatini çekecek bir güzelliğe sahiptir. AG Menajerlik ile çalışan Mina Derman'ın güzelliği ve oyunculuk becerileri ile geleceğin kadın başrol oyuncuları arasında gösterilmektedir.