Oktay Kaynarca diziye veda mı edecek? Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir ölüyor mu? Bu ayrılığa yürek dayanmaz...

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, salı akşamları izleyici ekran başına kilitliyor. Dizide Cezayir karakterine hayat veren başarılı oyuncu Oktay Kaynarca'nın yayımlanan yeni bölümde vurulmasın izleyicide şok etkisi yarattı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir ölüyor mu? Oktay Kaynarca diziye veda mı edecek? Bu durum gerçekleşirse hayranlarının ayrılığa yüreği dayanmaz.

Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi Ben Bu Cihana Sığmazam, salı akşamları ATV'de ekrana gelmeye devam ediyor. Yayımlanan yeni bölümde Cezayir'in vurulmasıyla tüm dengeler alt üst olur. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir ölüyor mu? Oktay Kaynarca diziye veda mı edecek?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM CEZAYİR ÖLÜYOR MU?

Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir ölüp ölmeyeceği hakkında bir bilgi bulunmuyor. Bu akşam yayımlanacak yeni bölümün ardından konunun netlik kazanması bekleniyor.

OKTAY KAYNARCA KİMDİR?

Oktay Kaynarca (d. 27 Ocak 1965, İstanbul), Türk oyuncu, yapımcı, senarist ve sunucudur.

Kurtlar Vadisi adlı dizide Süleyman Çakır karakterini canlandırarak popüler oldu. Türkiye'de 2010'lu yılların en fazla izlenen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Çakırbeyli karakterini canlandırdı. Sinemada Yengeç Sepeti filmindeki rolü ile 31. Altın Portakal Film Festivali'nde, Bumerang Cehennemi'ndeki rolü ile 39. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'ne değer görülmüştür.

ETHEM'E VEDA!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Ethem karakterine hayat veren Kerem Kupacı'nın yapıma veda edeceği iddia edildi.