Ben Bu Cihana Sığmazam 68. bölüm (final) izle! Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle tek parça final bölümü!

Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümüyle ekranlara veda etti. Atv'de yayınlanan dizinin final bölümü, iyilerle kötülerin bu cihandaki son savaşına sahne olacaktır. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban ve Ali Seçkiner Alıcı'nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Ben Bu Cihana Sığmazam 68. bölüm full izle!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi final bölümüyle son kez izleyici karşısına çıktı. Atv'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 68. Bölümde Cezayir, ailesini korumak için girdiği mücadelede tekrar ölümle burun buruna gelir. Bu savaşta kim galip gelecek? Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle 68. bölüm tek parça izleme bağlantısı ve özeti haberimizde... Ben Bu Cihana Sığmazam 68. bölüm (final) izle!

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 68. BÖLÜM | FİNAL İZLE TEK PARÇA!

Atv'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, final bölümüyle ekrana geldi.

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 68. BÖLÜM ÖZETİ

Ben Bu Cihana Sığmazam 68. bölümde Cezayir, Tura'nın kurduğu tuzağı, annesini bulup karşısına çıkararak bozar. Tura, öfkesini Cezayir'in ailesine saldırarak kusar. Leyla, aileye önderlik ederek bu zor durumdan onları kurtarmak için harekete geçer. Cezayir, ailesini korumak için girdiği mücadelede tekrar ölümle burun buruna gelir.

Behçet, ablası Hatice ile Kurban arasındaki ilişkiyi öğrenince deliye döner. Bu durum, Tura'nın annesini koruyan Behçet ve Kurban arasında çatışmaya sebep olur. Taziyev, Tura'nın annesini almak için karşılarına çıktığında, tüm dengeleri değiştirecek bir hesaplaşma yaşanacaktır.

Ailenin direnişi ve Cezayir'in akılcı planıyla, evdekiler kurtulur. Ancak Tura, Leyla ve Suna'yı alarak kaçmayı başarır. Cezayir, onları kurtarmak için Tura'ya karşı hayatının en zor sınavını vermek zorunda kalır.

Heyecanın bir an olsun düşmeyeceği final bölümü, iyilerle kötülerin bu cihandaki son savaşına sahne olacaktır.