Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm full izle tek parça! Ben Bu Cihana Sığmazam 60. bölüm izle!

Ben Bu Cihana Sığmazam 60. bölümde izleyici karşısına çıktı. Atv'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde Behçet yaşadığı acı kaybın sorumlusu olarak gördüğü Cezayir'in karşısına çıkarak intikamını alacağını söyler. Adım adım yükselen savaşta iki taraf da zarar görür.. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban ve Ali Seçkiner Alıcı'nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Ben Bu Cihana Sığmazam 60. bölüm full izle!

Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izleyicisiyle buluştu. Atv'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 60. Bölüme LCezayir'in sürpriz hamlesi Erman'ın planlarını alt üst edecek ve onu yaptıklarıyla sınanacağı büyük bir imtihanın ortasında bırakacaktır. Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle 60. bölüm tek parça izleme bağlantısı ve özeti haberimizde... Ben Bu Cihana Sığmazam 60. bölüm full izle!

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 60. BÖLÜM IZLE TEK PARÇA!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümüyle Salı 20.00'de atv'de!

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 60. BÖLÜM ÖZETİ

Atv'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, yeni bölümüyle ekrana geldi.

Ben Bu Cihana Sığmazam 60. bölümde Cezayir, Leyla'nın masumiyetini ispat etmek ister. Müfit, Leyla konusunda yardım etmeyeceğini söyleyince şüpheleri üzerine çeker.

Müfit'in oğlu Soysal'ın annesiyle birlikte Amerika'da CIA korumasında olduğunu öğrenen Cezayir, bunun arkasında da Erman'ın olduğunu anlar. Erman ise, piyonlarını öne sürerek Cezayir'i oyalarken, büyük hamlesinin hazırlığına başlamıştır.

Behçet yaşadığı acı kaybın sorumlusu olarak gördüğü Cezayir'in karşısına çıkarak intikamını alacağını söyler.

Adım adım yükselen savaşta iki taraf da zarar görür.

Bu sırada esas düşmanını unutmayan Cezayir'in sürpriz hamlesi Erman'ın planlarını alt üst edecek ve onu yaptıklarıyla sınanacağı büyük bir imtihanın ortasında bırakacaktır.

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Mustafa Üstündağ (Behçet), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Ragıp Savaş (Atakan), Burak Çelik (Jean Luc), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Levent Özdilek