Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm full izle! Ben Bu Cihana Sığmazam 48. bölüm izle!

Ben Bu Cihana Sığmazam 48. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Atv'de yayınlanan dizinin yeni bölümüne Cezayir'in dostu Emir Gardaşov rolünde dahil olan Ozan Akbaba'nın gelişi damga vurdu. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban ve Ali Seçkiner Alıcı'nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam'ın son bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Ben Bu Cihana Sığmazam 48 bölüm full izle!

Atv'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 48. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Malkaralı, sahip olduğu bütün parasını Gedik Ali'ye vererek ondan adam alır ve Cezayir'e saldırmak için hazırlanmaya başlar. Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam'ın son bölüm tek parça izleme bağlantısı ve özeti haberimizde... Ben Bu Cihana Sığmazam 48 bölüm izle full HD!

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 48. BÖLÜM IZLE TEK PARÇA!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümüyle Salı 20.00'de atv'de!

Yapımı Güzel Adamlar Medya'ya ait olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yapımcılığını Oktay Kaynarca, Seyfi Şahin ve Onur Tan üstleniyor.

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 48. BÖLÜM ÖZETİ

Atv'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, yeni bölümüyle ekrana geldi.

Ben Bu Cihana Sığmazam 48. bölümde Cezayir'in Malkaralı ve Süslü için verdiği süre dolmuştur.

Malkaralı Süslü'yü saklandığı yerde bularak Cezayir'e karşı savaşmaları gerektiğini söyler. Süslü çok korkmuş vaziyettedir ve yurt dışına kaçmayı düşünmektedir.

Malkaralı, Cezayir'e saldırmak için Erman'dan yardım ister. Fakat Erman istediğini ona vermez.

İyice çaresiz kalan Malkaralı, sahip olduğu bütün parasını Gedik Ali'ye vererek ondan adam alır ve Cezayir'e saldırmak için hazırlanmaya başlar. Ancak Cezayir'in Malkaralı'dan farklı olarak onun için canını verecek kadar sadık bir dostu vardır; Emir Gardaşov.

OZAN AKBABA, BEN BU CİHANA SIĞMAZAM'DA!

atv'nin Salı akşamlarına damga vuran dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'a dahil oldu.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın son bölümünde Atakan'a (Ragıp Savaş) planlarını anlatan Cezayir (Oktay Kaynarca), "Bu saatten sonra ne karanlıkta yatarım ne de kara düş görürüm" diyerek yanına herkese bedel eski bir dostunu alacağını ve ona çok güvendiğini söylemişti.

Bu gizemli dostun kim olacağı dizinin hayranları tarafından merak konusu oldu. Önümüzdeki bölüm diziye katılacak "Gardaşov" karakterini Ozan Ahbaba'nın canlandıracağı ortaya çıktı.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde; Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Ragıp Savaş (Atakan), Burak Çelik (Jean Luc) İsmail Demirci (Onbeşli), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf) ve Levent Özdilek gibi oyuncular yer alıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Gardaşov'u Ozan Akbaba kimdir, nereli? Ozan Akbaba hangi dizilerde oynadı?

5 Aralık reyting sonuçları: Aile, Ben Bu Cihana Sığmazam, Yabani reyting sıralaması

Kızılcık Şerbeti'den olay fragman! Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm 2. Fragmanı | Evlenme, ben boşanacağım!