Ben Bu Cihana Sığmazam 44. bölüm izle! Ben Bu Cihana Sığmazam 44. son bölüm full izle!

Atv'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 44. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Cezayir adım adım Komer'e yaklaşıp onu öldürecekken, meydana gelen korkunç bir olay onu, Leyla'yı ve bütün ev ahalisini adeta yasa sokar. Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam'ın son bölüm tek parça izleme bağlantısı ve özeti haberimizde... Ben Bu Cihana Sığmazam 44 bölüm izle full hd!

Ben Bu Cihana Sığmazam 44. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Atv'de yayınlanan dizinin yeni bölümüne Cezayir'in "Savaşı onlar başlattı ama ben bitireceğim!" sözü damga vurdu. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban ve Ali Seçkiner Alıcı'nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam'ın son bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Ben Bu Cihana Sığmazam 44 bölüm full izle!

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 44. BÖLÜM IZLE TEK PARÇA!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümüyle Salı 20.00'de atv'de!

Yapımı Güzel Adamlar Medya'ya ait olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yapımcılığını Oktay Kaynarca, Seyfi Şahin ve Onur Tan üstleniyor.

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 44. BÖLÜM ÖZETİ

Atv'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, yeni bölümüyle ekrana geldi.

Ben Bu Cihana Sığmazam 44. bölümde Komer'in ona söz verdiği halde Erman'ı durdurmadığını ve Leyla'ya saldırttığını düşünen Cezayir, Komer'in peşine düşer. Ancak Komer de oturup beklemeyecektir.

Cezayir'i ortadan kaldıracak mükemmel bir plan yapar.

Cezayir'in artık ABD istihbaratının da düşmanı haline geldiğini ve öleceğini düşünen Dayılar, Erman Barka'yla anlaşmaya karar verirler.

Erman Barka ise onun paramiliterlerinin kıyafetlerini adamlarına giydirip Leyla'ya saldırı düzenleyen kişinin peşindedir.

Cezayir adım adım Komer'e yaklaşıp onu öldürecekken, meydana gelen korkunç bir olay onu, Leyla'yı ve bütün ev ahalisini adeta yasa sokar.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde; Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Ragıp Savaş (Atakan), Burak Çelik (Jean Luc) İsmail Demirci (Onbeşli), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf) ve Levent Özdilek gibi oyuncular yer alıyor.

7 Kasım reyting sonuçları: Masterchef, Aile, Yabani reyting sıralaması

Üç Kız Kardeş 61. bölüm izle! Üç Kız Kardeş dizisi son bölüm izle 61. bölüm full HD tek parça!