Ben Bu Cihana Sığmazam 41. Bölüm izle! Ben Bu Cihana Sığmazam 41 Bölüm izle full HD!

Atv'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 41. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Vedat amcasını kendisinin vurduğunu saklayarak suçu Tazıyev'e atar. Ne olursa olsun artık amcasının yerine Dayılar Masası'na o oturacaktır. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil'in yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 41. Bölüm tek parça izleme bağlantısı ve yeni bölümde yaşananlar haberimizde... Ben Bu Cihana Sığmazam 41 bölüm izle full hd!

Ben Bu Cihana Sığmazam 41. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Atv'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde Cezayir'e cenazede bombalı tuzak kurulur. Cezayir bu kumpası öğrenecek mi, yoksa bu tuzağa düşecek mi? Ben Bu Cihana Sığmazam 41. bölümü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Ben Bu Cihana Sığmazam 41 bölüm izle full hd tek parça!

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 41. BÖLÜM IZLE TEK PARÇA!

Ben Bu Cihana Sığmazam'da kızının Cezayir'e söylediği "Seni bir daha kaybetmeye ne ben ne de annem dayanamayız!" sözleri damga vurdu.

Yapımı Güzel Adamlar Medya'ya ait olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yapımcılığını Oktay Kaynarca, Seyfi Şahin ve Onur Tan üstleniyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümüyle Salı 20.00'de atv'de!

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 41. BÖLÜM ÖZETİ

Ben Bu Cihana Sığmazam, yeni bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölüme Cezayir'in "Dostuma dost, düşmanıma düşman olurum. En son sözü ben söyler, raconu ben keserim!" sözü damga vurdu.

Atv'nin sürükleyici dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 41. bölümünde; Sarı Sinan'ın Zeydan ve Erman Barka'yla uyuşturucu işine başladığını öğrenen Cezayir, Müttefikler'in diğer üyelerini öğrenmek maksadıyla Sarı Sinan'ı kaçırır.

Planı Sinan'ı kullanarak Zeydan üstünden bilgi edinmektir. Fakat bu sırada Maruf'un öldürüldüğü haberini alır.

Vedat amcasını kendisinin vurduğunu saklayarak suçu Tazıyev'e atar. Ne olursa olsun artık amcasının yerine Dayılar Masası'na o oturacaktır.

Diğer yandan Leyla çalışmaya ve kendi işini yapmaya karar vererek harekete geçer. Cezayir bunun kıskançlıkla alınmış bir karar olduğunu düşünerek karşı çıkar. Fakat Leyla kararlıdır ve hiç kimsenin onu durdurmasına izin vermeyecektir.

Oyuncular: Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem) ve Işıl Yücesoy (Gülendam).

17 Ekim reyting sonuçları açıklandı! Aile, Ben Bu Cihana Sığmazam, Yabani reyting sıralaması

Aile dizisi 16. bölüm izle son bölüm! Aile 16. Bölüm full izle Puhu Tv!

Yabani dizisi 6 bölüm izle! Yabani 6. Bölüm full izle tek parça!

Üç Kız Kardeş dizisi son bölüm izle YouTube! Üç Kız Kardeş 58. bölüm izle full Kanal D!