Bekçilik sınav soru ve cevapları bugün açıklanır mı? Bekçilik sınav soru ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?

2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı için geri sayım sona erdi. Ankara'da uygulanan sınava katılan adaylar 120 dakikada 100 soruya yanıt verecek. Sınavdan çıkan adaylar ''Bekçilik sınav soru ve cevapları bugün açıklanır mı? Bekçilik sınav soru ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?'' gibi konuları araştırıyor...

Polis Akademisi tarafından 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı bugün uygulanıyor. Sınava karılan adayalar "Bekçilik sınav soru ve cevapları bugün açıklanır mı? Bekçilik sınav soru ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?" sorularının yanıtını araştırıyor. İşte detaylar...

BEKÇİLİK SINAV SORU VE CEVAPLARI BUGÜN AÇIKLANIR MI?

Bekçilik sınav soru ve cevapları bugün açıklanmayacak. Yazılı sınavda sorulan sorular ile cevap anahtarı 02.10.2023 tarihinde www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr ve https://www.pa.edu.tr adreslerinden yayımlanacaktır.

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bekçilik Sınav sonuçları 23 Ekim'de açıklanacak. Bekçilik Sınav sonuç bilgileri 23/10/2023 tarihinden itibaren https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacak.

SINAV İTİRAZLARI

*Adaylar, sınav sorularına ilişkin itirazlarını soru ve cevap anahtarının https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr yayımlanmasından itibaren en geç

2 (iki) iş günü içerisinde e-İtiraz Modülü (https://eitiraz.meb.gov.tr) üzerinden yapacaklardır.

*Adaylar, sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını ise sonuçlarının https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanmasından itibaren en geç 2 (iki) iş günü içerisinde e-İtiraz Modülü (https://eitiraz.meb.gov.tr) üzerinden yapacaklardır.

Bekçilik sınavı kaçta başlayacak, kaçta bitecek? Bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adaylar itiraz başvurularını, MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. ve Türkiye Halk Bankası A.Ş. şubelerinden herhangi birine kendisine ait T.C. Kimlik Numarası ile KDV dâhil 30 TL (otuz) TL sınav itiraz ücreti yatırarak e-İtiraz Modülü (https://eitiraz.meb.gov.tr) üzerinden yapacaklardır. İtirazların değerlendirilmesinde e-İtiraz Modülüne giriş tarihi dikkate alınacaktır.

*Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

*Başvurusu ya da sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan adayların bu konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmaz.