Amasya Merkez 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Bedelli askerlik yerleri 2023: Isparta, Erzincan, Manisa, Mamak bedelli askerlik yerleri nerede?

2023 yılında bedelli askerlik statüsünde silahaltına alınacak yükümlülerin sınıflandırma sonuçları bugün e-Devlet üzerinden ve askerlik şubelerinden açıklandı. Sonuçlarını görüntüleyenler askerlik yerlerini araştırmaya başladı. Peki, Amasya, Isparta, Erzincan, Manisa, Mamak bedelli askerlik yerleri nerede?

Bedelli askerlik yerleri gündemde yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Bedelli askerlik yerleri bugün erişime açıldı. e-Devlet üzerinden ve askerlik şubelerinden sınıflandırma gruplarını öğrenen bedelli asker adayları sevk olunacağı yerlerin nerede ve nasıl bir yer olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Amasya, Isparta, Erzincan, Manisa, Mamak bedelli askerlik yerleri nerede?

BEDELLİ ASKERLİK YERLERİ 2023

Bedelli askerlik sonuçlarına göre yoğunlukla Amasya, Isparta, Erzincan, Manisa, Mamak bedelli askerlik yerleri araştırılmaya başlandı. Bedelli askerlik yerleri Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın web sitesi olan https://www.kkk.tsk.tr/ adresinden sorgulanabiliyor.

AMASYA MERKEZ 15. PİYADE EĞİTİM TUGAYI NEREDE?

Kara Yolu: 15'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Amasya merkezinde Yazı Bağları Mahallesinde bulunmaktadır.

Demir Yolu: Amasya-Samsun, Amasya-Sivas güzergâhlarında trenle ulaşım mevcuttur.

Hava Yolu: Amasya Merzifon Havalimanı şehir merkezine 50 km mesafededir. Ulaşım

havalimanı servisi, belediye otobüsü ve taksi ile sağlanmaktadır.

ANKARA MAMAK MEBS OKULU VE EĞİTİM MERKEZİ KOMUTANLIĞI NEREDE?

Kara Yolu: MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Ankara'da bulunmaktadır. Ankara AŞTİ Otogarına her il ve ilçeden kara yolu ile ulaşım mevcuttur. Otogardan Kızılay'a (Ankaray ile), Kızılay'dan Mamak'a belediye otobüs seferleri (329 numaralı belediye otobüsü), Ulus'tan Mamak'a dolmuş ( 60 Evler-KOSGEB-MEBS Okl.) veya taksi ile ulaşım mevcuttur.

Demir Yolu: Ankara'ya bir çok il ve ilçeden trenle ulaşım mevcuttur.

Hava Yolu: Uluslararası Ankara Esenboğa Havalimanı, şehir merkezine 25 km. mesafededir.

Ulaşım Belkoair, belediye otobüsleri (442 numaralı belediye otobüsü) ve taksi ile sağlanmaktadır.

MANİSA ALAŞEHİR EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI NEREDE?

Kara Yolu: Eğitim Alay Komutanlığı Manisa/Alaşehir'de konuşludur. İlçe Manisa'ya 130 km, Denizli'ye 98 km, İzmir'e 130 km, Uşak'a 130 km, Ankara'ya 550 km, İstanbul'a 750 km kara yolu mesafesindedir.

Demir Yolu: Manisa, İzmir ve Uşak'a demir yolu ulaşımı mevcuttur.