Firuze geri gelecek mi, çocukları ne olacak? BBCS Firuze gitti mi, öldü mü?

Salı akşamlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezona özetsiz başlıyor. Cezayir, Leyla'ya emekli olduğunu ve işlerden elini ayağını çektiğini söyleyese de bu durum Leyla ve kızı Suna'yla arasının bozulmasına sebep olacak. Geçtiğimiz sezon finalinde Firuze çocukları da alıp gitmişti. Peki, BBCS Firuze gitti mi, öldü mü? Firuze geri gelecek mi, çocukları ne olacak?

Atv'nin başarılı dizisi BBCS'nin sezon finalinde Firuze manevi babası olan Dumrul'la ilgili büyük hayal kırıklığı yaşadı. Yaşadığı stres Firuze'ye fazla gelmeye başladı ve çocuklarının hayatının da tehlikede olduğunu hesaba katarak herkes için iyi olacağını düşündüğü taşınma kararı aldı. Peki, BBCS Firuze gitti mi, öldü mü? Firuze geri gelecek mi, çocukları ne olacak?

BBCS FİRUZE GİTTİ Mİ, GERİ GELECEK Mİ?

Firuze, Leyla'ya buralardan gideceğini söyledi. Cezayir'le konuştu o da kabul etti. Eğer "Isınırsam, seversem gittiğim yere yerleşirim" dedi. Suna'nın da kendisi ile gelmesinin iyi bir fikir olduğunu belirtti. Leyla da bu düşünceye katıldı, Suna'nın onlarla gitmesine izin verdi.

Cezayir, Firuze'yi uğurlarken oğlu bebek Tarık'a "Bundan sonra ailenin reisi sensin" dedi.

İsmail Demirci Ben Bu Cihana Sığmazam'da! Cezayir'e dost mu, düşman mı olacak?

Firuze "Biz iyi olacağız, Cezayir. Merak etme. Sık sık konuşuruz zaten. Ne zaman istersen de gelir görürsün çocukları" dedi.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da sezon finalinden yeni sezona kareler!

Cezayir "Siz de gelirsiniz arada bir. Ne kadar yol ki şunun şurası" diyerek vedalaştı.

Firuze karakterine hayat veren Pelin Akil diziden ayrıldı. Bu nedenle diziye yeniden dönmeyeceği düşünülüyor.