BAYBURT SEÇİM SONUÇLARI 2023: Bayburt Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları ve oy dağılımı nasıl?

Türkiye yarın sandık başına gidiyor.Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi, Türkiye genelinde yarın saat 08.00 itibarıyla başladı, 17.00'ye kadar sürdü. Seçim için 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu. Vatandaşlar Bayburt oy dağılımını merak ediyor. Peki, Bayburt Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları ve oy dağılımı nasıl?

Bayburt seçim sonuçları araştırılıyor. Türkiye bugün yeni dönem için oyunu kullandı. Seçimde cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce (çekildiğini açıkladı ancak pusuladan silinmedi), Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan pusulalardaki yerini aldı. Peki, 2023 Bayburt Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları ve oy oranları açıklandı mı? Bayburt seçim sonuçları belli oldu mu?

BAYBURT SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Bayburt Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları ve oy dağılımı henüz belli olmadı.

Seçimin kesin olmayan sonuçlarının, YSK tarafından seçim günü açıklanacağını bildiren Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, "Kesin olmayan sonuçları, daha önceki seçimlerde olduğu gibi inşallah aynı gün açıklayacağız." dedi.

Bayburt'tan gelen sonuçlar 14 Mayıs akşamı www.aksam.com.tr adresi üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Seçim sonuçlarına aşağıdaki linkten erişim sağlanabilecek.

BAYBURT SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN.

AK PARTİ BAYBURT MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Orhan Ateş

CHP BAYBURT MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Bayburt'ta CHP, DEVA Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti seçime İYİ Parti'nin adayı Karabey Kadri Karaoğlu ile girecek.

İYİ PARTİ BAYBURT MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Karabey Kadri Karaoğlu

MHP BAYBURT MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Bekir Kasap

YEŞİL SOL PARTİ BAYBURT MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Mesut Bilgi

TİP BAYBURT MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Aysel Sili

MEMLEKET PARTİSİ BAYBURT MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Kemal Kılıç