Başkan Erdoğan'ın son hamlesi Avrupa ülkesini karıştırdı: Tüm gece uyuyamadık!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın son ''Tayfun'' hamlesi Yunanistan'ı karıştırdı. Yunan gazeteci Manolis Kostidis, canlı yayında bütün gece uyuyamadıklarını ifade etti.

Star Gazetesi

Yunan gazeteci Manolis Kostidis, canlı yayında Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Tayfun' mesajı verdiği gün bütün gece uyuyamadığını itiraf etti.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Tayfun füzesi Yunan'ı ürkütüyor 'Atina'yı vurur' diyor. Vuracak tabi, sen rahat durmazsan, sen Amerika'dan adalara bir şeyler almaya çalışırsan Türkiye gibi bir ülke herhalde armut toplamayacak bir şeyler yapması lazım" sözleri Yunanistan'daki yankısını sürdürüyor.

Başkan Erdoğan'ın Tayfun mesajı Yunan televizyonlarından tartışılmaya devam ediyor.

Bir Yunan televizyonunda programa katılan gazeteci Manolis Kostidis, çarpıcı bir itirafta bulundu.

Kostidis, "Gerçek şu ki, bütün gece uyumadık çünkü Türkiye Cumhurbaşkanı Yunanistan'ı, Atina'yı Tayfun füzesiyle vurmakla tehdit etti. Bu yüzden bütün gece uyumadık çünkü dün gece Türk medyasında Türkiye saati ile gece 02.30'a kadar bizim saatimize göre 01.30'a kadar Atina'yı vurup vuramayacaklarını, bunu nasıl yapabileceklerini ve neden yapmaları gerektiğini tartışıyorlardı." şeklinde konuştu.

Yunanistan'ı korkutan "Tayfun" mesajı: "Atina'yı vurur diyor, vuracak tabii"

Başkan Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'ı karıştırdı: Daha durun bakalım arkası gelecek

Rusya'da da endişe yarattı: Bu bizim dünyaya mesajımız

Sahadaki dengeler sil baştan: Yunanistan'ın tamamı TAYFUN füzesinin menzilinde