Behlül ve Bihter ''İstanbul İçin Son Çağrı'' filminde kavuşuyor! İstanbul İçin Son Çağrı geri sayım başladı...

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un 13 yıl sonra ilk kez aynı projede başrolünde yer aldığı ''İstanbul İçin Son Çağrı'' filminin çıkış tarihi belli oldu. Netflix üzerinden yayınlanacak fragmanın ilk tanıtımı da yayınlandı...

Behlül ve Bihter "İstanbul İçin Son Çağrı" filminde kavuşuyor. 13 yıl önce ekrana gelen final bölümü ile rekorlar kıran ve tarihe geçen Aşkı Memnu'da yasak aşk yaşayan ikili Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un 13 yıl sonra ilk kez aynı projede başrolü paylaşıyor.

SAYISIZ YORUM GELDİ

Yayınlanan tanıtım filmi sosyal medyada olay olan film ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Filmin fragmanına "Başka bir evrende en güzel halinle!", "Tarihin eskitemediği çift", "Nasıl bir enerji var aralarında ya mükemmel ekran çifti umarım senaryoda güzeldir" "Herhalde hiç bir filmi bu kadar heyecanla beklemedim", "yıllar sonra bu ikiliyi birlikte izlemek çok keyifli olacak" yorumları geldi.

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI FİLMİNİN KONUSU

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolleri paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı filmi; New York'a giderken havaalanında tanışan ve unutulmaz bir gece geçiren Serin ve Mehmet'in hikayesini anlatıyor. Beraber çok iyi vakit geçiren ikilinin tek bir sorunu vardır. O da ikisinin de evli olması.

24 KASIM'DA GELİYOR

24 Kasım 2023 tarihinde Netflix'te yayımlanacak olan, yönetmenliğini Gönenç Uyanık'ın yaptığı, senaryosunu Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı film OGM Pictures imzasını taşıyor.