105 adet 999 arasındaki tek farklı sayıyı bulabilir misin? Bakışlarının keskinliğini test et!

Son dönemlerde sayı ve harfli bulmacalar özellikle internet platformlarında popüler hale gelmeyi başardı. İnsan dünya genelinde bu tür içeriklere yoğun ilgi gösteriyor. Özel olarak hazırlanan bu görsellerde kişilerden gizli olan detayı görmesi isteniyor. aksam.com.tr olarak sizler için 999 sayısının içerisine gizlenmiş farklı sayı gizledik. Görselde yer alan 999 sayısının arasında bir tane gizlenmiş 996 yer alıyor.

Son döneme bakıldığında milyonlarca kişinin sosyal medyada oldukça popüler olan test ve bulmacalara yöneldiği görülmektedir. Bu doğrultuda bazı görsel ve testler yoğun ilgi görürken milyonlar cevabını bulmak için detaylı görseli inceliyor. Bu testlere aksam.com.tr olarak bir yenisini daha ekledik. Sizlere aşağıda sunduğumuz görselde 999 sayısının arasına gizlenmiş bir 996 sayısı yer alıyor. Gizlenmiş bu sayıyı yakalayan kişiler ise olağanüstü dikkatleriyle ön plana çıkıyor.

ÇOĞU KİŞİ BULAMIYOR

Göz testleri milyonlarca kişi tarafından dikkat çekmeye devam ederken özellikle gizlenmiş sayı ya da harfleri bulan kişilerin beynini de geliştiriyor.

999'LARIN İÇERİSİNDE BİR TANE 996 GİZLENDİ

Yukarıda sizinle paylaştığımız görselde 999'ların içerisinde gizlenmiş bir tane 996 sayısı bulunuyor.

5 saniyede greyfurtu bulan en şanslılar listesine giriyor! Beyninize jimnastik yaptıracak IQ testi!

GİZLİ OLAN TEK SAYIYI BULMANIZ İSTENİYOR

Sizler için özel olarak hazırlanan bu görsellerde kişilerden gizli olan detayı görmesi isteniyor.

BİR TANE İPUCUMUZ VAR

Görselin hemen sağ orta tarafında baktığınızda farklılığı hissediyor olmanız lazım. Henüz bulamadınız mı? Hazır mısınız? Cevabı veriyoruz.

BULAMAYANLAR İÇİN İŞARETLEDİK

Bulamayanlar için sağ alt tarafta 996 sayısını sarı bir çemberin içerisine alarak işaretledik.

Yarım dakika dolmadan bulamayan sınıfta kalıyor! Demetteki mimiksiz tek papatyayı bulabilir misin?