Bahar 19. Bölüm 1. Fragmanı | Bebekler İkiz!

Bahar 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar dizisinin son bölümünde Bir davete Timur'la el ele katılan Rengin'in “Çok yakında Timur ve ben evleniyoruz.” sözü herkesi şoka uğratmıştı. Bahar 19. bölüm fragmanında ise Aziz Uras ve Seren'in ikiz bebekleri olacağı ortaya çıkıyor. İşte Bahar 19. bölüm fragmanı

Show Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Bahar'ın 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği dizinin Bahar 19. bölüm fragmanında Seren'in ikiz bebeklere hamile olduğu öğreniliyor. Bahar'ın Rengin'i "dedeye sahip çıkıyorsun" diyerek tebrik etmesi tanıtıma damga vurdu. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar 19. bölümüyle 8 Ekim Salı günü Show Tv'de. İşte Bahar 19. Bölüm 1. Fragmanı

BAHAR 19. BÖLÜM 1. FRAGMANI | BEBEKLER İKİZ!

Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Bahar 19. bölümüyle 8 Ekim 2024 Salı günü Show TV'de ekrana gelecek.

BAHAR 18. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar dizisinin son bölümde Bahar ve Evren'in arasındaki büyülü ana tanık olan Timur, öfkeyle kendini çıkmaz bir duruma sokacaktır.

Bahar 18. Bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Show TV'de ekrana gelen Bahar'ın 18. bölümünde Timur ve Rengin'in evlilik haberi herkesi şoke eder. Bahar ise Evren'e karşı olan duygularından kaçmaya çalışıyor.

Timur ve Süreyya aynı safta olduklarını fark ederler ve kader onları eğlenceli bir şekilde bir araya getirir!

Hastanede ise hangi asistanın İngiltere'ye gideceği merak konusudur. Burs, sürpriz bir isme çıkarken, yapılan kutlama yeni açmazlara ve sürprizlere gebedir.