Bahar 7. Bölüm 1. Fragmanı | Parla, Timur'un Kızı! Bahar 7. bölümde neler olacak?

Bahar 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Parla'nın hazırladığı kolaj, Rengin ve Timur'un gündemine bomba gibi düşerken; Evren'in bu ikilinin sarılma anlarını görmesi dikkat çekmişti. Bahar 7. Bölüm Fragmanına Parla'nın Timur'un kızı olduğu gerçeği damgasını vurdu. Bu büyük sırrı öğrenen Parla'nın ne yapacağı ise merak konusu oldu. İşte Bahar 7.bölüm fragmanı

Bahar dizisinin 7. bölümünden 1. fragman yayınlandı. Dizinin son bölümünde Evren, Timur ve Rengin'in sarıldığı anlara şahit olmuştu. Diğer yandan Parla'nın annesi ve Timur'un fotoğraflarını kolaj yapıp Umay'a vermesi, Bahar'ın dosyayı görüp görmediği konusunda merak uyandırdı. Parla'nın Timur'un kızı olduğu gerçeği Bahar 7.bölüm fragmanına damgasını vurdu. İşte Bahar 7.bölüm fragmanı

BAHAR 7. BÖLÜM 1. FRAGMANI | PARLA, TİMUR'UN KIZI!

Show TV'nin haftalık reytinglerde adını zirveye yazdıran MF Yapım imzalı dizisi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?'ın son bölümünde Evren, Timur ve Regin'in sarıldığı anlara şahit olmuştu. Peki Bahar 7. bölümde neler olacak? Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar dizisi 7. bölümüyle 26 Mart Salı akşamı ekrana gelecek.

BAHAR 7. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bahar 7. Bölüm Fragmanı yayında. Reyting rekorları kıran dizinden yayınlanan tanıtımda, açığa çıkan gerçekler sosyal medyada çok konuşuldu.

Bahar, Timur, Evren ve Çağla'nın yemekte beraber olduğu tanıtımda, Rengin konusunda bütün okların Timur'a dönmesi dikkat çekerken; Bahar'ın "Senin Rengin diyince neden rengin atıyor?" sözleri; "İkilinin arasındaki ilişkiyi artık fark edecek mi?" sorusunu da akıllara getirdi.

Bahar 7. Bölüm Fragmanına Parla'nın Timur'un kızı olduğu gerçeği damgasını vurdu. Bu büyük sırrı öğrenen Parla'nın ne yapacağı ise merak konusu oldu.