Bahar 16.bölüm 1. fragmanı (sezon finali) | Bahar 16.bölüm fragmanı yayınlandı

Bahar dizisinin 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Timur ve Rengin'in görüntüleri ortaya çıkmıştı. Bahar ise hastalığının nüksetmesi nedeniyle Evren tarafından desteklenmişti. Bahar 16.bölüm fragmanında Timur'un avukatlığını üstlenen Dora, Bahar ve Evren'in fotoğrafını çekerek mahkemede delil olarak sunuyor. Peki şimdi ne olacak? Bahar ve Timur boşanacak mı? İşte Bahar 16.bölümden 1. fragman (sezon finali)

Bahar 16. bölüm fragmanı | Show TV'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Bahar, karaciğer naklini vücudunun kabul etmediğini öğrenirken, Timur ve Rengin'in görüntüleri hastane çalışanları tarafından görülmüştü. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu Bahar dizisi 16. bölümüyle 11 Haziran Salı akşamı sezon finaliyle ekrana gelecek. Peki Bahar'ın sezon finalinde neler olacak? İşte Bahar 16.bölüm fragmanı

BAHAR 16.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan Bahar, sezon finaliyle 11 Haziran salı saat 20.00'de Show TV'de!

BAHAR 15. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar dizisinin son bölümde Bahar'ın Parla'yı öğrenmesi ipleri iyice koparmıştı. Bahar 15. bölümde ise Avukatı Bahar'a, Aziz beyin bütün mirasını kendisine bıraktığını söylüyor.

Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar 15. bölümde Evren, Bahar'ın tahlil sonuçları hakkında endişelidir. Bahar, karaciğer naklini vücudunun kabul etmediğini öğrenirken, Evren'in desteği heyecanı arttırıyor.

Uzun süre sonra mutlu bir sofraya oturan Bahar ve ailesinin hayatı tekrar alt-üst olacaktır.

Herkes Umay ve Parla'nın haberini almasıyla hastaneye gelir. Rengin ve Bahar hastanede gerilir, Timur ne yapacağını bilemez.

TİMUR VE RENGİN'İN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKIYOR!

Yangın görüntülerini izleyen Doruk, gördükleri karşısında tepkisiz kalamaz! Asistan doktorlar Reha hocaya durumu anlatırlar. Reha hoca Timur ve Rengin'in istifasını ister.

Nevra son bir kez Bahar ve Timur'u barıştırmak için bir araya getirir ve bu sırada Necmettin hakkındaki gerçeği öğrenir.

Ayhan, Bahar'a, Aziz Yavuzoğlu'nun tüm mirasını ona bıraktığını açıklar.

Öte yandan Dora, beklenmedik birinin tarafına geçer ve Timur'un avukatlığını üstlenir.