Bahar 10.bölüm fragmanı | Gerçekler ortaya çıkıyor! Bahar 10.bölümden olay fragman!

Bahar dizisinin 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Timur'un hastanenin bağış gecesinde Bahar'ın eşi olduğunu söylemesi herkesi şoke etmişti. Bahar'ın bu durumda ne tepki vereceği konusunda meraklı bekleyiş başlarken, Bahar 10.bölüm fragmanında Bahar, Rengin ve Timur'u sarılırken görür. Peki Bahar Timur'dan boşanacak mı? İşte Bahar 10.bölümden 1. fragman

Bahar 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Timur'un Bahar'ı öpmesi herkesi şoke etmiş, Rengin ise bir kez daha hayal kırıklığına uğramıştı. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu Bahar dizisi 10. bölümüyle 23 Nisan Salı akşamı ekrana gelecek. Peki Bahar 10.bölümde neler olacak? İşte Bahar 10.bölüm fragmanı

BAHAR 10.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar dizisinde Timur gerçeklerin üstünü kapamaya çalışsa da sırrı git gide yayılır. Rengin'in yaptığı baskılar Timur'u kaçınılmaz bir sona doğru götürür.

Bahar 10. bölümüyle 23 Nisan Salı saat 20.00'de Show TV'de!

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunda Ayça Üzüm imzası olan, MF Yapım imzalı Bahar dizisinin oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor.

BAHAR 9. BÖLÜM ÖZETİ

Show TV'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Bahar, kocası ve Rengin arasında bir şeyler olduğundan şüphelenmeye başlamıştı.

Bahar 9. bölümde ise Hastaneye bağış toplamak için düzenlenen balo sırasında büyük bir gerçek ortaya çıkacaktır.

Timur ile Rengin kaçınılmaz sona doğru yaklaşmaktadır. Timur, Bahar'a her şeyi itiraf etme noktasına gelir. Bu nedenle Rengin, kendisini yeni ve büyük kararların eşiğinde bulur.

Yaşadığı şüphenin çıkmazındaki Bahar'ın sağlık durumu kötüleşir.

Yakın çevresi Bahar'a destek olmak için kolları sıvar. Organ yetmezliği tanısı ile gelen yeni bir hasta Bahar'da çok tanıdık duygular uyandırır. Bu hastaya yardımcı olabilmek Bahar için kişisel bir mesele halini alır. Bahar aradığı desteği kadın dayanışmasında bulacaktır.

Timur gerçeklerin üstünü kapamaya çalışsa da sırrı git gide yayılır. Rengin'in yaptığı baskılar Timur'u kaçınılmaz bir sona doğru götürür. Hastaneye bağış toplamak için düzenlenen balo sırasında büyük bir gerçek ortaya çıkacaktır.

Timur, Rengin ve Bahar arasında bir tercih yapmak zorundadır.

Kendisiyle baş başa kaldığında "Artık Bir Karar Vermen Lazım!" diyen Timur'un hastanenin yardım gecesinde Bahar'a yaptığı hareket ise herkesi şoke edecektir.

Timur ile Rengin kaçınılmaz sona doğru yaklaşmaktadır