Bahar fragman 18 | ''Burada Sadece İkimiziz'' Bahar 18. Bölüm 1. Fragmanı

Bahar dizisinin 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Timur, Bahar ve Evren'i bir arada görmüştü. Bahar 18. Bölüm 1. Fragmanında Bahar ve Evren tekneyle denize açılıp güzel bir gün geçiriyor. Bunu hazmedemeyen Timur ise Bahar'ın anneliğini sorguluyor. Show TV'de ekrana gelen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağına dair detaylar Bahar 18. bölüm fragmanıyla gözler önüne serilsi. İşte Bahar 18. bölümden 1. fragman

Bahar fragman | Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu Bahar dizisinin 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide yaşanan olayların ardından Bahar ve Evren arasında yaşanacak gelişmeler merak konusu oldu. Bahar 18. bölüm fragmanında Timur'un Rengin'e "evlenelim" demesi dikkat çekti. Bahar ise mutlu olmak için Evren'e ve kendine bir şans verdi. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Bahar 18. Bölüm 1. Fragmanı

BAHAR 18. BÖLÜM FRAGMANI | BURADA SADECE İKİMİZİZ

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan Bahar 18. bölümüyle 1 Ekim Salı saat 20.00'de Show TV'de!

BAHAR 17. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar'ın 17. Bölümünde; Bahar ve Timur'un riskli ameliyatının üzerinden bir ay geçmiştir. Yeni Hayata Merhaba partisinde sevdikleriyle eğlenen Bahar'ın neşesi, tatsız bir olayla yarım kalır.

Büyük bir sırrı herkesten saklamanın ağırlığı altında ezilen Bahar'ı hastanede de zor günler bekliyordur.

Peran Vakfı Hastanesi'nde tüm dengeleri değiştirmeye kararlı olan yeni başhekim Süreyya, Bahar'a ve tüm ekibe kök söktürecektir.

Aziz Uras, anne ve babasının ameliyatında ihmalle suçladığı Evren'i şikayet eder.

Süreyya'nın bu şikayeti işleme almasıyla, Evren'in Süreyya ile geçmişi, Timur'un Bahar ile ilgili planları bir bir ortaya çıkar. Bunca karmaşanın sonunda Bahar ve Evren herkesi şaşırtacak bir hamle yapacaktır.

Bahar 17. bölüm izle | Yeni sezon

Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları kimlerdir?

Bu akşam TV'de neler var? Çarşamba günü hangi diziler var? 25 Eylül 2024 TV yayın akışı (Tüm kanallar)