Bahar dizisi konusu nedir? Bahar dizisi oyuncuları kimlerdir? Bahar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Show TV'nin merakla beklenen, yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizisi 'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' 13 Şubat Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Bahar dizisinin oyuncuları kadar konusu da bir hayli dikkat çekiyor. Peki Bahar dizisi oyuncuları kimlerdir? Bahar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

"Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi ekran yolculuğuna başladı. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle heyecanla beklenen dizi, 13 Şubat Salı günü Show TV'de yayınlanacak. Başarılı oyuncuları kadrosunda bir araya getiren dizide Bahar'ın başına gelenlerden sonra yaşayacağı dönüşüme dair olaylar izleyiciye aktarılacak. Peki Bahar dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte Bahar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

BAHAR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi Show TV'de izleyici ile buluşacak.

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunda Ayça Üzüm imzası olan, MF Yapım imzalı Bahar dizisinin oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?"13 Şubat Salı 20.00 Show TV'de!

BAHAR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Bahar (Demet Evgar), ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan 'kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur'un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle karşılaşacak.

Bahar'ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy), her anlamda Timur'un rakibi olacak. Büyük hayallerle tıp okuyan, sonrasında hayatını eşine ve iki çocuğuna adayan Bahar; yaşadığı ani bir hastalıkla hayatını yeniden inşa etmeye karar verir.

Bahar'ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

Bahar dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlandı? Bahar dizisi nerede çekiliyor?

Bahar dizisi 1. bölüm izle! Show Tv Bahar dizisi 1. bölüm full izle tek parça!