Bahar dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu! Bahar dizisi ne zaman başlıyor?

Eylül ayının gelmesiyle birlikte sevilen dizilerin yeni sezon tarihleri belli olmaya başladı. Show Tv'de ekrana gelen Bahar dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı dizinin sezon finalinde Bahar, yeniden riskli bir ameliyata girmişti. Peki Bahar dizisi ne zaman başlıyor? İşte Bahar yeni sezon tarihi

Bahar dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu. Show TV'nin reyting rekorları kıran MF Yapım imzalı dizisi Bahar'ın son bölümünde Timur, Evren'in aslında kim olduğunu öğrenmiş, Bahar ise ikinci nakil için yeniden hastaneye yatmıştı. Peki yeni sezonda neler yaşanacak? Bahar dizisi ne zaman başlıyor? İşte Bahar yeni sezon tarihi ile ilgili merak edilenler

BAHAR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar dizisi yeni sezonda da Show Tv'de olacak.

Bahar dizisinin yeni sezon yayın tarihi henüz açıklanmadı. Dizinin 17 Eylül Salı günü izleyicilerle buluşması bekleniyor.

BAHAR SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Bahar'ın 16. Bölümünde (sezon finali); Bahar ve Timur'un mahkemesinde, sürpriz bir delil ortalığı karıştırır.. Bahar'ın herkesten gizlediği hastalığı ise artık açığa çıkmıştır.

Bir yandan Nevra'nın başında dolaşan kara bulutlardan kurtulmaya çalışan Timur, geçmişin de açığa çıkmasıyla sarsılır. Nevra ise sürpriz bir isimden yardım ister.

Tüm hastane Bahar için seferber olurken Evren ve Timur büyük bir hesaplaşmanın eşiğindedir. Diğer yandan Rüzgar, Parla ve Umay'ı bir araya getirir. Fakat onları da bir sürpriz beklemektedir..