Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Bahar dizisindeki Peran Vakıf Hastanesi nerede?

Bahar dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı dizide bir doktorun yıllar sonra mesleğe dönmesiyle yaşanan olaylar ekrana yansıtılıyor. Bahar dizisinin birçok sahnesi özel bir hastanede çekiliyor. Peki Peran Vakıf Hastanesi gerçekte var mı, nerede? Bahar dizisi nerede, hangi hastanede çekiliyor? İşte konu hakkında merak edilenler...

Bahar dizisinin nerede çekildiği, izleyici tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu, senaryosunu Ayça Üzüm'ün yazdığı "Bahar" dizisi her salı SHOW TV'de izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizide 20 senedir mesleğini yapmayan bir doktorun hastalığı sonrasında değişen hayatını anlatıyor. Peki Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Peran Vakıf Hastanesi nerede? Bahar dizisi nerede çekildi? İşte dizinin çekildiği hastane...

BAHAR DİZİSİ HANGİ HASTANEDE ÇEKİLİYOR?

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği Bahar dizisi Pendik'te özel bir hastanede çekiliyor.

BAHAR DİZİSİ HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Bahar , 2023 yapımı Güney Kore dizisi olan Doctor Cha'dan uyarlanmıştır.

Bahar dizisinde; Hayatını eşine ve iki çocuğuna adamış genç bir kadın olan Bahar, büyük hayallerle tıp okumuş, yaşadığı bir kırılma noktasıyla ev hanımı olmuştur. Her günü birbirinin aynısı olan Bahar, hayatın ona getireceği zorlu bir sınavla bambaşka bir hikayenin başrolü olacak ve yeniden doğacaktır! Mesleğine geri dönerken hem zorlu mücadelelerle hem de hayatıyla ilgili büyük sırlarla karşılaşacaktır.

BAHAR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Bahar (Demet Evgar), ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan 'kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur'un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar'ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy), her anlamda Timur'un rakibi olacak. Bahar'ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

BAHAR DİZİSİ OYUNCULARI VE KARAKTERLER

Bahar dizisinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi önemli isimler yer alıyor.