Bahar dizisi bu hafta var mı, neden yok? Bahar 12. bölüm ne zaman?

Show TV'nin salı akşamı ekrana gelen dizisi Bahar'ın yeni bölümü merakla bekleniyor. Dizinin 12. bölümünün salı akşamı ekrana gelmemesi takipçilerini üzdü. Bölümün yetişmemesi nedeniyle önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan dizinin yapım şirketinden konuyla ilgili açıklama geldi. Buna göre; Bahar dizisi bu hafta var mı? İşte Bahar 12. bölüm tarihi

Bahar dizisinin yeni bölümünün bu hafta ekrana gelmemesi izleyicisini hüsrana uğrattı. Dizinin yayın günü ve saatinde ekrana gelmemesi nedeniyle "Bahar dizisi bu hafta var mı, yok mu? Bahar yeni bölüm neden yayınlanmadı?" soruları gündeme geldi. Show TV'nin sevilen dizisi Bahar, salı akşamları izleyiciyle buluşuyor. Peki Bahar 12. Bölüm ne zaman? İşte detaylar...

BAHAR DİZİSİ BU HAFTA VAR MI, NEDEN YOK?

Bahar dizisinin çekimlerinin bazı aksamalar nedeniyle yetişememesi sonucu bu hafta yayınlanmadı. Salı akşamlarına damgasını vuran Bahar'ın yeni bölümü, dizinin takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Bahar,Timur ve Rengin üçgeni arasında yaşanacakları merak eden seyirci, Bahar 12. bölüm hakkında araştırmalar yapılıyor.

BAHAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Show TV yayın akışında da Bahar dizisi tekrar bölümü yer aldı. Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar 12. Bölümün yayın tarihi belli oldu. Buna göre Bahar 12. bölümüyle 14 Mayıs Salı günü seyircisiyle buluşacak.

Bahar 12. Bölüm 1. Fragman | "Ne zaman boşanacaksın?" Bahar 12. Bölümde neler olacak?

Dizinin yapım şirketi MFyapım ve Show Tv tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Bahar dizisinin yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek.

İşte dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklama:

"Yolculuğumuzda bize güç veren ve ilham olan değerli izleyicilerimiz;

Bu akşam tekrar bölümümüzle yayındayız.

Baharın en güzel günlerinde 14 Mayıs Salı akşamından itibaren her Salı yeni bölümlerimizle buluşmak üzere."

BAHAR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Bahar'ın gerçekleri öğrenip evi terk etmesinden sonra yaşadığı duygusal dalgalanmalar, hem Demet Evgar'ın oyunculuk performansı hem de anlatım diliyle dikkat çekerken, Bahar'ın kararlı duruşu ve mücadelesi bölüme damgasını vurdu. Peran Vakıf Hastanesi doktorlarının gönüllü olarak çalışmaya gittiği Şavklı Köyü'nde yaşanan maceralar ise birbirinden eğlenceli anlara sahne oldu.

Timur ve Rengin ilişkisini öğrenen Bahar, evi ve Timur'u terk etti. Bu süreçte en büyük destekçisi ise arkadaşı Çağla oldu. Bahar, temiz bir boşanma isterken; pişmanlık içinde yanıp kavrulan Timur ise bu fikre sıcak yanaşmadı. Bahar, avukatından aldığı bilgilerle, sürecin herkes adına sağlıklı yürüyebilmesi için, Timur'un da boşanmayı kabul etmesi gerektiğini anladı. Hastaneye kararlı bir şekilde dönen Bahar, Timur ve Rengin'i karşısına aldı ve onlarla yüzleşti. Bahar, gerçekleri öğrenmeden önce itiraf etmeleri için defalarca şans verdiği Timur ve Rengin'le kozlarını açıkça paylaşılırken, Timur ve Rengin arasında da ipler gerildi. Bahar, Rengin'in hastaneden gitmesini isterken; Rengin ise Timur'dan aşkına sahip çıkmasını istedi.

Bahar, bu ilişkiyi bildiği halde ona söylemeyen Evren konusunda da hayal kırıklığına uğradı. Evren, sağlığı için bu durumu saklamak zorunda olduğunu açıklasa da Bahar, arkadaşlıklarının şeffaf olduğunu düşündüğü için ona kırıldığını söyledi. Evren ise Bahar'ı, bu süreçte en çok kendine iyi davranması gerektiğini bildiğinden, gönüllü hizmet için köye davet etti. Evren'in kalbine dokunan sözleriyle gardı düşen Bahar, bu teklifi kabul etti. Peran Vakıf Hastanesi doktorlarının gönüllü olarak çalışmaya gittiği Şavklı Köyü'nde eğlenceli anlar yaşanırken; Timur, Bahar'ın onu affetmesi için her fırsatı değerlendirmeye çalıştı. Henüz evli oldukları yeni öğrenildiği için sessiz kalmayı tercih eden Bahar, ev çalışmalarına Timur ve Rengin'le birlikte gitmek zorunda kaldı. Göreve gittikleri evde, bir kuma getirme hikayesiyle karşılaşan üçlü, kendi ilişkilerinin de yansımalarını gördüler.

BAHAR, TİMUR VE RENGİN GÖREVDE;

Bir süredir aralarında soğuk rüzgarlar esen Aziz Uras ve Seren'in ilgilendiği Fatoş ve İsmail Efe'nin hikayesi de ikilinin yaşadıklarıyla örtüşünce, ilişkilerine dışarıdan bakabilme fırsatını buldular. Aziz Uras'a gerçekleri sakladığı için hala kızgın olan Seren, hastası İsmail Efe'ye akıl verirken, "İsmail Efe sen de dürüst olsaydın evlilik yalan olmazdı," deyince, Aziz Uras da Seren'in gerçek duygu ve düşüncelerinin farkına vardı.

Günlerdir Timur tarafından görmezden gelinen Rengin, Timur'un Bahar'la barışma çabalarına da yakından şahit olunca daha fazla dayanamadı ve önce Timur'la sonra Bahar'la yüzleşti.

Hastaneden ayrılacağını söyleyen Rengin, bunun koşulunda Bahar'ın da Timur'dan ayrılmasını isteyince geçmişin tozlu sayfaları yeniden açıldı. Bu hararetli hesaplaşmanın ortasında, Rengin'in Parla hakkındaki gerçeği Bahar'a söyleyip söylemeyeceği ise büyük merak konusu oldu.