Bahar dizisinin Aziz Uras'ı Demirhan Demircioğlu kimdir, kaç yaşında? Demirhan Demircioğlu hangi dizilerde oynadı?

Demirhan Demircioğlu, Bahar dizisinde Aziz Uras karakteriyle dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. Dizide asistan doktor olan Aziz, Bahar karakterinin oğludur. Oyunculuk eğitimi alan Demirhan Demircioğlu, reklam filmlerinin yanı sıra önemli dizilerde de rol aldı. Peki Bahar dizisinin Aziz Uras'ı Demirhan Demircioğlu kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? İşte Demirhan Demircioğlu'nun hayatı ve oynadığı diziler

Bahar dizisi Aziz Uras karakterinin oyunculuk performansı izleyicinin dikkatini çekti. Show Tv ekranında yayınlanan Bahar dizisinde Aziz Uras karakterini oyuncu Demirhan Demircioğlu canlandırıyor. Demirhan Demircioğlu'nun daha önce oynadığı diziler de oyuncuyla ilgili merak edilen konular arasında yer aldı. Peki Bahar dizisi Aziz Uras kimdir? Demirhan Demircioğlu kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte hayatı ve oynadığı diziler

BAHAR DİZİSİ AZİZ URAS KİMDİR?

Demirhan Demircioğlu Show TV'de yayınlanan Bahar dizisinde Timur ve Bahar'ın oğlu Aziz Uras karakterine hayat vermektedir.

Demirhan Demircioğlu 1999'da İstanbul'da dünyaya geldi. 25 yaşındaki oyuncu, çocukluk dönemini İstanbul'da geçirdi.

Demirhan Demircioğlu ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Daha sonra mesleki kariyerine adım attı. Reklam filmlerinde boy gösterdi.

İlk profesyonel oyunculuk deneyimini 2019'da Kanal D'de yayınlanan Hekimoğlu dizisinde yaşayan Demirhan Demircioğlu daha sonra TRT1'de ekrana gelen Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı'nda oyunculuk performansı sergiledi.

DEMİRHAN DEMİRCİOĞLU'NUN OYNADIĞI DİZİLER

2019 - Hekimoğlu

2022 - Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı

2022 - İçimizdeki Ateş

2024 - Bahar