Bahar son bölüm izle 20. bölüm tek parça! Bahar 20. bölüm full HD izle!

Bahar, 20. bölümüyle izleyiciye heyecanlı anlar yaşattı. Show TV'nin reyting rekorları kıran MF Yapım imzalı dizisi Bahar'ın 20. bölümünde Rengin'in açıklamalarından sonra Bahar ve Timur karşı karşıya gelirken, Seren'in ailesine hamile olduğunu açıklaması, babası Rıza'nın rahatsızlanmasına sebep oldu. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar 20. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Bahar dizisi 20. bölüm izle son bölüm tek parça!

Show Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Bahar, 20. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar'ın 20. bölümüne Süreyya'nın "Bundan sonrası yok, en azından bu hastanede yok," sözleri ise Bahar'ın Peran Vakıf Hastanesi'ndeki geleceği hakkında büyük soru işaretleri oluşturdu. Bahar dizisinin son bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Bahar 20. bölüm izle full HD tek parça (Youtube)

BAHAR 20. BÖLÜM FULL HD İZLE TEK PARÇA!

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" her salı saat 20.00'de Show TV'de!

Show TV'nin yeni dizisi Bahar, 20. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar 20. bölümde Rengin'in açıklamalarından sonra Bahar ve Timur karşı karşıya gelirken, Seren'in ailesine hamile olduğunu açıklaması kötü sonuçlanıyor.

Diğer yandan Seren, annesi Efsun'la çatışma içindeyken; Bahar'ın ikilinin arasındaki iplerin kopmaması için çabalaması ise dikkat çekti. Geçtiğimiz bölümde ilişkilerinde çatırdamalar yaşayan Bahar ve Evren'in akıbeti merak konusu olmuşken, Bahar 20. bölümde Evren'in Bahar'ı öpmesi izleyicilerin heyecanını artırdı.

Bahar'ın 20. Bölümünde; Evren geçmişinden gelen bir sürprizle karşı karşıya kalırken Bahar hem Evren'i hem kariyerini kaybetmekle sınanacaktır.

Rengin'in Bahar'ın evini alması aile içinde bütün dengeleri alt-üst etmekle kalmaz aynı zamanda çok büyük bir olaya sebep olur. Seren ve Bahar bu büyük olayın etkisiyle boğuşurken Rengin'in yaptığı hata Bahar'ın çileden çıkmasına sebep olur.

Efsun'un ise Seren'i, Aziz Uras'tan ayırmak için yeni planları vardır. Sinirlerine hakim olamayan Bahar kendini hiç ummadığı bir yerde bulacaktır. Evren geçmişinden gelen bir sürprizle karşı karşıya kalırken Bahar hem Evren'i hem kariyerini kaybetmekle sınanacaktır.