Bahar 19. bölüm full HD izle tek parça! Bahar 19. bölüm izle son bölüm!

Bahar dizisi, 19. bölümüyle izleyiciye heyecanlı anlar yaşattı. Show TV'nin reyting rekorları kıran MF Yapım imzalı dizisi Bahar'ın 19. bölümünde Timur'un Bahar'a söylediği ''Evren Seni Neden Seçsin Bahar?'' sözü dikkat çekti Bahar evin ipotekini Rengin'in ödediğini öğrenince ne olacak? Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar 19. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Bahar dizisi 19. bölüm izle son bölüm tek parça!

Show Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Bahar, 19. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar'ın 19. bölümünde Bahar'ın Seren'in annesiyle yaptığı konuşma dikkat çekiyor. Bahar dizisinin son bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Bahar 19. bölüm izle full HD tek parça (Youtube)

BAHAR 19. BÖLÜM FULL HD İZLE TEK PARÇA!

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan Bahar, her salı saat 20.00'de Show TV'de!

Bahar 20. bölüm 1. fragmanı | Bahar taşınacak mı? Bahar 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin yeni dizisi Bahar, 19. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar 19. bölümde Seren'in kutlamanın ortasında rahatsızlanmasıyla herkes hamileliğini öğrenir.

Seren'in ailesiyle ilgili çekincelerini Bahar ile paylaşması üzerine Bahar, Seren'in annesiyle tanışmaya gider. Son derece zor bir karakter olan Seren'in annesi Efsun, Bahar'ın savaşacağı başka bir cephe açacaktır. Aziz Uras ve Seren için romantik bir evlilik teklifi planlamada Bahar'a yardım eden Timur, diğer yandan da evin ipotek borcu konusunda para bulmaya çalışır.

Hastanede Süreyya ile, ailede yeni dünürüyle ve Timur ile baş etmeye çalışan Bahar'a iyi gelen tek şey Evren'in aşkıdır. Aziz Uras'ın evlenme teklif ettiği gece cesaretini toplayıp Evren ile ilk kez akşam yemeğine çıkma planı yapan Bahar'ı ummadığı olaylar bekliyordur. Efsun'un tanışmaya razı olmasıyla dünürlerine muhteşem bir akşam yemeği düzenleyen Bahar'ın heyecanı kapıya gelen kötü bir sürpriz ile darmadağın olacaktır.

9 Ekim 2024 TV yayın akışı | Bu akşam hangi diziler var?