Bahar 13. bölüm full HD izle tek parça! Bahar dizisi 13. bölüm izle (son bölüm)

Bahar dizisi, 13. bölümüyle izleyiciye heyecanlı anlar yaşattı. Show TV'nin reyting rekorları kıran MF Yapım imzalı dizisi Bahar'ın 13. bölümünde Timur ve Evren, hastanede çıkan yangında mahsur kalan Bahar'ı kurtarmak için seferber oldu. Diğer yandan Rengin'in Çağla'ya Parla'nın Timur'un kızı olduğunu söylemesi ise damga vurdu. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar 13. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Bahar dizisi 13. bölüm izle son bölüm tek parça!

Show Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Bahar, 13. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar'ın 13. bölümünde Timur'un Bahar'a "Beni Evren'le Aldatıyorsun!" sözünün ardından Bahar'ın tokat atması damga vurdu. Bahar dizisinin son bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Bahar 13. bölüm izle full HD tek parça (Youtube)

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" her salı saat 20.00'de Show TV'de!

BAHAR 13. BÖLÜM FULL HD İZLE TEK PARÇA!

Show TV'nin yeni dizisi Bahar, 13. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar 13. bölümde Hastanede çıkan yangın Bahar'ı çok riskli bir duruma sokar ve hem Evren hem de Timur, Bahar'ı kurtarmak için kendilerini riske atar!

Bahar 14. bölüm fragmanı | "Sadece Hissettiklerim Var..." Bahar 14. Bölüm 1. Fragmanı

BAHAR 13. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar'ın 13. Bölümünde; Bahar, çocuklarının geleceği, Nevra'nın hastalığı, Timur'un baskısı ve kendi istekleri arasında sıkışmış hissetmektedir.

Boşanma celbi eline ulaşan Timur ise Bahar'a karşı hakimiyetini kaybederek "Beni Evren'le Aldatıyorsun!" der. Bunu duyan Bahar Timur'a tokat atar.

Diğer yandan Evren ve Bahar hastaneye bırakılan Leyla'yla ilgilenirken Bahar, Leyla'ya kimin zarar verdiğini bulmaya kararlıdır.

Umay'ın okulundaki ebeveynlerin gösterisine Timur ve Bahar "Romeo ve Juliet" oyunuyla katılır.

ÇAĞLA ÇOK BÜYÜK BİR SIR ÖĞRENİR!

Rengin, Bahar'ın Parla'yı öğrenmesi için elinden geleni yapar. Bu kez Bahar'ın en yakın arkadaşı Çağla'ya taşıyamayacağı bir yük bırakır.

Evren ve Bahar arasındaki ilişki derinleşirken bir yandan Dora, Evren'e ilgi göstermektedir.

HASTANEDE YANGIN!

Hastanede çıkan yangın Bahar'ı çok riskli bir duruma sokar ve hem Evren hem de Timur, Bahar'ı kurtarmak için kendilerini riske atar!