Bahar dizisi 1. bölüm izle! Show Tv Bahar dizisi 1. bölüm full izle tek parça!

Bahar dizisi 1. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizide Büyük hayallerle tıp okuyan, sonrasında hayatını eşine ve iki çocuğuna adayan Bahar'ın yaşadığı ani bir hastalıkla hayatını yeniden inşa etme çabası izleyenleri duygulandıracak. Show TV'nin merakla beklenen, yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu Bahar 1. bölüm izleme bağlantısı ve diziyle ilgili merak edilenler haberimizde... Bahar dizisi 1. bölüm izle tek parça!

Show TV'nin merakla beklenen dizisi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı dizide; Ailesi, hayalleri ve hastalığı arasında sıkışan Bahar'ın hikayesi izleyiciye aktarılacak. Dizinin 1. bölümünde Bahar'ın "Yaşamak istiyorum!" sözleri damga vurdu. Bahar dizisi 1. bölümü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. İşte Bahar dizisi 1. bölüm izleme linki...

BAHAR DİZİSİ 1. BÖLÜM İZLE!

'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' 1. bölümüyle 13 Şubat Salı akşamı saat 20.00'da Show Tv'de...

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunda Ayça Üzüm imzası olan, MF Yapım imzalı Bahar dizisinin oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor.

BAHAR 1. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar'ın 1. Bölümünde; Bahar (Demet Evgar), başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu (Mehmet Yılmaz Ak)'yla evlidir, hayatını eşine ve çocuklarına adamıştır. Dışarıdan çok mutlu gözüken Yavuzoğlu Ailesi, Bahar'ın hastalığıyla sarsılır. Bahar'ın doktoru Evren (Buğra Gülsoy), onu kurtarmaya kararlıdır.

Bahar, yirmi sene önce tıp fakültesinden mezun olmuş, doktorluk yerine ev hanımlığını seçmiştir. Bahar, başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu'yla evlidir, hayatını eşine ve çocuklarına adamıştır. Dışarıdan çok mutlu gözüken Yavuzoğlu Ailesi, Bahar'ın hastalığıyla sarsılır.

Bahar'ın doktoru Evren, onu kurtarmaya kararlıdır ve tek kurtuluşunun karaciğer nakli olduğunu söyler. Ailede bir tek Timur'un karaciğeri uyumlu çıkar! Büyük bir eşikle sınanan Yavuzoğlu ailesi için bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" her Salı saat 20.00'de Show TV'de!