Bahar 9. bölüm fragmanı | Artık Bir Karar Vermen Lazım! Bahar 9. Bölümde neler olacak?

Bahar dizisinin 9. bölümünden beklenen fragman yayınlandı. Show Tv'de ekrana gelen dizinin son bölümünde yaşananların ardından Bahar, kocası konusunda uyanmaya başlamıştı. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak ve Ecem Özkaya'nın yer alığı Bahar 9. Bölüm Fragmanında Timur, Rengin ve Bahar arasında bir tercih yapmak zorundadır. Hastanenin bağış gecesinde Evren ve Bahar'ın dansı ise yeni, bölüme dair heyecanı arttırdı. İşte Bahar 9.bölüm fragmanı

Bahar 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV'de ekrana gelen dizinin son bölümünde; Hastanede Timur'un Rengin için olan endişesini gören Bahar'ın kocasına hesap sorması izleyiciyi ekran başına kilitlerken, ikisinin sarıldığı an odaya giren kişinin kim olduğu yeni bölüme dair heyecanı arttırdı. Bahar 9. Bölüm 1. Fragmanında ise Rengin ve Bahar arasında tercih yapamayan Timur'un kendisiyle baş başa kaldığında "Artık Bir Karar Vermen Lazım!" sözü dikkat çekti. İşte Bahar 9.bölümden 1. fragman

BAHAR 9.BÖLÜM 1. FRAGMANI | ARTIK BİR KARAR VERMEN LAZIM!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu Bahar dizisi 9. bölümüyle 16 Nisan Salı akşamı ekrana gelecek.

Bahar, ekrana gelen son bölümüyle Salı reytinglerinde ABC1 20+'da 13.30 oranı 33.07 izlenme payı, AB grubunda 12.58 izlenme oranı 34.81 izlenme payı, Total'de ise 10.10 izlenme oranı 26.56 izlenme payı elde ederek tüm kategorilerde en çok izlenen dizi oldu.

Show TV'nin MF Yapım imzalı, çok sevilen dizisi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dün akşam ekranlara gelen 8.bölümüyle salı akşamının galibi oldu. İzleyicilerden tam not alan dizi, tüm gruplarda adını zirveye yazdırdı.

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.