Bahar dizisi 8. bölüm full HD izle! Bahar 8. Bölüm izle tek parça!

Bahar dizisi 8. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Show TV'nin haftalık reytinglerde adını zirveye yazdıran MF Yapım imzalı dizisi Bahar'ın 8. bölümünde Bahar'ın Timur ve Rengin'in arasında bir şey olduğunu anladığı sahne izleyiciyi derinden etkilerken, Rengin'in Bahar'a ''Bana bir şey olursa senden çok özür dilerim'' sözleri dikkat çekti. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar 8. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Bahar 8. bölüm full izle tek parça!

Bahar, 8. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar 8. bölümde Kaza yapan Rengin hastaneye kaldırıldığında Timur'un müdahale ettiğini gören Bahar, kocasının paniğinden ona aşık olduğunu anlıyor. Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Bahar'ın 8. bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Bahar 8. bölüm full izle tek parça (Youtube)

BAHAR 8. BÖLÜM FULL HD İZLE TEK PARÇA!

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" her Salı saat 20.00'de Show TV'de!

Bahar fragman | Evren ve Timur kardeş mi? Bahar 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BAHAR 8. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar yeni bölümüyle Salı 20.00'de Show TV'de.

BAHAR'IN 8. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Önceki bölümde Parla, Timur'un babası olduğunu öğrenmişti.

Bahar'ın 8. Bölümünde; Parla, Selim'in ona söylediklerine inanmasa da Rengin'le konuşmak ister, Rengin'in kaza yaptığı haberiyle yıkılır.

Hastanede, Timur'un Rengin için olan endişesini gören Bahar iyice şüphelenir, bir yandan Parla'ya destek olup onunla bağ kurarken diğer yandan Timur'la yüzleşmeye hazırlanır.

Timur, her şeyi dengede tutmaya çalışsa da başarılı olamaz. Evren, Parla'yla yakın bir bağ kurar, bu bağla birlikte Evren'in geçmişindeki sır perdesi de aralanır.

Gelen sürpriz misafir tüm dengeleri değiştirir ve Bahar büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır!

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunda Ayça Üzüm imzası olan, MF Yapım imzalı Bahar dizisinin oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor.