Bahar fragman | Evren her şeyi öğreniyor! Bahar 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bahar dizisinin 7. bölüm fragmanı, dizinin son bölümünde yaşananların ardından merakla bekleniyor. Dizinin son bölümünde Evren, Timur ve Rengin'in sarıldığı anlara şahit olmuştu. Diğer yandan Parla'nın annesi ve Timur'un fotoğraflarını kolaj yapıp Umay'a vermesi, Bahar'ın dosyayı görüp görmediği konusunda merak uyandırdı. Bahar 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Evren, gördüklerini Bahar'a söyleyecek mi? İşte Bahar 7.bölüm fragmanı

Bahar 7. bölüm fragmanı, dizinin son bölümünü izleyenler tarafından merakla bekleniyor. Show TV'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Parla'nın hazırladığı kolaj, Rengin ve Timur'un gündemine bomba gibi düşerken; Evren'in bu ikilinin sarılma anlarını görüp görmediği merak konusu oldu. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu Bahar dizisi 7. bölümüyle 26 Mart Salı akşamı ekrana gelecek. Peki Bahar 7.bölümde neler olacak? İşte Bahar 7.bölüm fragmanı

BAHAR DİZİSİ 7.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV'nin haftalık reytinglerde adını zirveye yazdıran MF Yapım imzalı dizisi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?'ın son bölümünde Evren ve Çağla'nın tanışma sahnesi dikkat çekerken, Bahar'ın çalışmaya devam etmesi izleyiciyi sdevindirmişti. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar 7. bölüm fragmanını izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

BAHAR 7.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" her Salı saat 20.00'de Show TV'de!

Senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı Bahar dizisinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

BAHAR 6. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar istifa etmek için kararlıyken Cihan Taşkeski bütün durumu değiştirir!

Timur ve Rengin bunun hayal kırıklığını yaşarken Parla, Umay'ın çantasına hepsini altüst edecek bir gerçeği saklamıştır.

Rengin ve Timur, Parla'nın planlarına engel olmaya çalışırken, hastaneye Rengin'in kaçmak için çabalayacağı bir bomba düşer; Babası Tahsin!

Bahar bir yandan hastalarına bir yandan Rengin'e yardımcı olmaya çalışır.

Aziz Uras, Doruk ve Seren'le yaşadığı gerilimi gidermek için hem Evren'le hem de Timur'la konuşur. Timur kendi babalığını sorgularken, babasıyla ilişkisini anımsar.

Timur, Parla ve Rengin'i bir araya getiren acı olay yeni bir çıkmaza sebebiyet verecektir.