Bahar dizisi 7. bölüm full HD izle tek parça! Bahar 7. bölüm izle!

Show TV'nin yeni dizisi Bahar, 7. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar 7. bölümde Dizinin son bölümünde Timur'un Rengin'e sarıldığını gören Evren, ikisinin ilişkisinden şüphelenmeye başlar. Evren, gördüklerini Bahar'a anlatacak mı? Bahar dizisinin 7. bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Bahar 7. bölüm izle full HD tek parça (Youtube)

Bahar 7. bölümüyle izleyiciye hem duygusal, hem de eğlenceli anlar yaşattı. Show TV'nin reyting rekorları kıran MF Yapım imzalı dizisi Bahar'ın 7. bölüme Parla'nın Timur'un kızı olduğu gerçeği damgasını vurdu. Bu büyük sırrı öğrenen Parla'nın ne yapacağı ise merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar 7. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Bahar 7. bölüm full izle tek parça!

BAHAR 7. BÖLÜM FULL HD İZLE TEK PARÇA!

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" her Salı saat 20.00'de Show TV'de!

Bahar fragman | Bahar'ı yıkan gerçek! Bahar 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BAHAR 7. BÖLÜM ÖZETİ

Show TV'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Parla'nın hazırladığı kolaj, Rengin ve Timur'un gündemine bomba gibi düşerken; Evren'in bu ikilinin sarılma anlarını görmesi dikkat çekmişti.

Bütün bu karışık ilişkilerden haberi olmayan Bahar'ı çok büyük bir sürpriz beklemektedir!

Rengin, babasının kaybıyla yıkılır.Timur'un ona sarıldığını gören Evren, ikisinin ilişkisinden şüphelenmeye başlar.

Rengin kendini toparlamaya çalışırken, hastasında çok önemli bir detayı gözden kaçırır, Bahar onu korumak için kendini feda eder.

Umay ve Parla, Rüzgar'la tanışır, ikisi içinde yeni bir macera başlayacaktır.

Selim, bildiklerini daha fazla saklamak istemez ve Parla'yla konuşmayı kafasına koyar, Rengin, Selim ve Parla'nın konuşmasını engellemek için yola çıkar, bütün bu karışık ilişkilerden haberi olmayan Bahar'ı çok büyük bir sürpriz beklemektedir!

BAHAR DİZİSİNE DENİZ SARIKAŞ DAHİL OLDU!

Show TV'nin MF Yapım imzalı fenomen dizisi 'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?'ın kadrosuna genç ve başarılı oyuncu Deniz Sarıkaş Rüzgar Keskin karakteriyle dahil oldu.

Salı akşamlarının adresi olan diziye, 7. bölümde dahil olacak Deniz Sarıkaş; sokak sanatçısı ve sosyal medya fenomeni olan Rüzgar Keskin karakterine hayat verecek.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" bu akşam saat 20.00'de Show TV'de!