Bahar dizisi 6. bölüm full HD izle tek parça! Bahar 6. bölüm izle!

Bahar dizisi 6. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Show TV'nin haftalık reytinglerde adını zirveye yazdıran MF Yapım imzalı dizisi Bahar!ın 6. bölümünde Evren ve Çağla'nın tanışma sahnesi dikkat çekerken, Bahar'ın ''Aferin kız Bahar, aferin kız sana...'' sözleri ''İstifa kararından vazgeçecek mi? sorusunu akıllara getirdi. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar 6. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Bahar 6. bölüm full izle tek parça!

Show TV'nin yeni dizisi Bahar, 6. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar 6. bölümde Parla'nın hazırladığı kolaj, Rengin ve Timur'un gündemine bomba gibi düşerken; Evren'in bu ikilinin sarılma anlarını görüp görmediği merak konusu oldu. Bahar dizisinin 6. bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Bahar 6. bölüm izle full HD tek parça (Youtube)

BAHAR 6. BÖLÜM FULL HD İZLE TEK PARÇA!

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" her Salı saat 20.00'de Show TV'de!

Bahar 7.bölüm fragmanı | Evren, Timur ve Rengin'i öğreniyor! Bahar dizisi 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BAHAR 6. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar istifa etmek için kararlıyken Cihan Taşkeski bütün durumu değiştirir!

Timur ve Rengin bunun hayal kırıklığını yaşarken Parla, Umay'ın çantasına hepsini altüst edecek bir gerçeği saklamıştır.

Rengin ve Timur, Parla'nın planlarına engel olmaya çalışırken, hastaneye Rengin'in kaçmak için çabalayacağı bir bomba düşer; Babası Tahsin!

Bahar bir yandan hastalarına bir yandan Rengin'e yardımcı olmaya çalışır.

Timur, Parla ve Rengin'i bir araya getiren acı olay ise yeni bir çıkmaza sebebiyet verecektir.

Aziz Uras, Doruk ve Seren'le yaşadığı gerilimi gidermek için hem Evren'le hem de Timur'la konuşur. Timur kendi babalığını sorgularken, babasıyla ilişkisini anımsar.

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunda Ayça Üzüm imzası olan, MF Yapım imzalı Bahar dizisinin oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor.