Bahar dizisi 5. bölüm izle Youtube! Bahar 5. bölüm full izle tek parça!

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Bahar, 5. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı dizinin yeni bölümünde Asistanlık hayatında büyük sınavlar veren Bahar'ı, evde de Nevra'nın üzerine gelmesi zorlarken; Asistan Doruk'un Bahar'ı yemeğe çıkarmak istemesi, Aziz Uras'ın sabrını taşıran son damla olur. Bahar dizisinin 5. bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Bahar 5. bölüm full izle (Youtube)

Bahar dizisi 5. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Show TV'de ekrana gelen dizinin son bölümünde tedavisi gizlilikle yürütülen Cihan Taşkeski'in gazeteciler tarafından görüntülenmesi bir felaketle sonuçlanmış; Finalde Bahar, Rengin'in kolundaki bilekliği görmüştü. Bahar bilekliğin hesabını nasıl soracak? Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu dizi Bahar 5. bölüm izleme bağlantısı haberimizde... Bahar 5. bölüm full izle tek parça!

BAHAR DİZİSİ 5. BÖLÜM İZLE!

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" her Salı saat 20.00'de Show TV'de!

Bahar fragman | Hastanede işler değişiyor! Bahar 6.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunda Ayça Üzüm imzası olan, MF Yapım imzalı Bahar dizisinin oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor.

BAHAR'IN 5. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Show TV'de ekrana gelen Bahar dizisinin son bölümünde Cihan'ı kurtarmaya çalışan Bahar, kalp masajı yaparken Rengin'in pırlanta bilekliğini görünce dikkati dağıldı ve defibrilatörün elektriğine kapılıp bayılmıştı.

Bahar'ın Cihan Bey'e müdahale ederken yaşadığı talihsizlik Timur'u endişelendirir. Bu nedenle, bileklik meselesiyle aralarındaki ipler iyice gerilirken, Timur ve Rengin yeni bir sınav verecektir.

Diğer yandan Cihan Bey'in görüntülerinin basına sızmasından Bahar'ı sorumlu tutan Reha ona son bir şans verir.

Timur ve Evren Cihan'ın ameliyatı için beraber çalışmak zorunda kalırlar. Öte yandan hastaneye gelen diğer bir vaka Zarife, Bahar'ı içinden çıkılmaz bir duruma sürükler.

Bahar'ın hastaneye gelişiyle hem Seren hem Doruk'la ilişkisi sınanan Aziz Uras herkesi şaşırtan bir hamle yapar. Aziz Uras'ın bu hamlesiyle ise Bahar çok zor bir kararın eşiğine gelecektir.