Bahar 5. Bölümde neler olacak? Bahar 5. Bölüm 2. Fragman | ''Kurallar bazen yıkmak için vardır!''

Bahar 5. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı dizi Bahar 5. Bölüm 2. Fragmanına Evren'in Aziz Uras'la vakit geçirmesi ve ''Kurallar bazen yıkmak için vardır!'' sözü dikkat çekiyor. Diğer yandan Bahar'ın Rengin'in kolunda gördüğü bilekliğin hesabını nasıl soracağı ise merak edilen konu oluyor. İşte Bahar dizininin 5. Bölümünden 2. Fragman

Bahar dizinin yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Dizinin son bölümünde tedavisi gizlilikle yürütülen Cihan Taşkeski'in gazeteciler tarafından görüntülenmesi bir felaketle sonuçlanmış; Finalde Bahar, Rengin'in kolundaki bilekliği görmüştü. Bahar 5. Bölüm 2. Fragmanında ise Timur ve Bahar'ın şakalaşmaları dikkat çekiyor. Peki Bahar 5. Bölümde neler yaşanacak? İşte Bahar 5. Bölüm 2. Fragman

BAHAR 5. BÖLÜM 2. FRAGMAN | "KURALLAR BAZEN YIKMAK İÇİN VARDIR!"

Bahar 5. Bölüm 2. Fragmanında asistanlık hayatında büyük sınavlar veren Bahar'ı, evde de Nevra'nın üzerine gelmesi zorlarken; Asistan Doruk'un aile ilişkilerini bilmediği Bahar'ı yemeğe çıkarmak istemesi, Aziz Uras'ın sabrını taşıran son damla oldu. Tanıtımda yer alan Bahar ile Timur'un sahnesi ise izleyicilere yeni bölümde seyir keyfi yüksek, eğlenceli anlara da şahit olacaklarının ipuçlarını verdi.

Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı dizide; Ailesi, hayalleri ve hastalığı arasında sıkışan Bahar'ın hikayesi izleyiciye aktarılıyor.

BAHAR'IN 5. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Bahar'ın Cihan Bey'e müdahale ederken yaşadığı talihsizlik Timur'u endişelendirir. Bu nedenle, bileklik meselesiyle aralarındaki ipler iyice gerilirken, Timur ve Rengin yeni bir sınav verecektir.

Diğer yandan Cihan Bey'in görüntülerinin basına sızmasından Bahar'ı sorumlu tutan Reha ,ona son bir şans verir.

Timur ve Evren Cihan'ın ameliyatı için beraber çalışmak zorunda kalırlar. Öte yandan hastaneye gelen diğer bir vaka Zarife, Bahar'ı içinden çıkılmaz bir duruma sürükler.

Bahar'ın hastaneye gelişiyle hem Seren hem Doruk'la ilişkisi sınanan Aziz Uras herkesi şaşırtan bir hamle yapar. Aziz Uras'ın bu hamlesiyle ise Bahar çok zor bir kararın eşiğine gelecektir.