Bahar 20. bölüm 1. fragmanı | Bahar taşınacak mı? Bahar 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bahar 20. bölüm fragmanı, dizinini ekrana gelen son bölümünün ardından merakla araştırılıyor. Show Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Bahar'ın son bölümünde Seren'in ailesi Bahar'ın evine tanışmaya geldiği sırada Rengin gelip ipoteği ödeyip evi satın aldığını söyler. Peki Bahar taşınacak mı? Bahar 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Bahar 20. bölüm 1. fragmanı

Bahar fragman | Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar dizisinin son bölümünde Rengin'in Bahar'ın evini satın aldığını söylemesi damga vurdu. Bahar evin ipotekini Rengin'in ödediğini öğrenince ne yapacak? Bahar 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Bahar 19. bölüm full HD izle tek parça!

BAHAR 20. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bahar dizisinin 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Show TV'nin reyting rekorları kıran MF Yapım imzalı dizisi Bahar'ın 20. bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren aşağıdaki bağlantıda yer alacak.

BAHAR 20. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" her salı saat 20.00'de Show TV'de!

BAHAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Show TV'nin yeni dizisi Bahar, 19. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer alığı Bahar'ın ekrana gelen son bölümünde Seren'in ailesiyle ilgili çekincelerini Bahar ile paylaşması üzerine Bahar, Seren'in annesiyle tanışmaya gider.

Son derece zor bir karakter olan Seren'in annesi Efsun, Bahar'ın savaşacağı başka bir cephe açacaktır. Aziz Uras ve Seren için romantik bir evlilik teklifi planlamada Bahar'a yardım eden Timur, diğer yandan da evin ipotek borcu konusunda para bulmaya çalışır.

Hastanede Süreyya ile, ailede yeni dünürüyle ve Timur ile baş etmeye çalışan Bahar'a iyi gelen tek şey Evren'in aşkıdır. Aziz Uras'ın evlenme teklif ettiği gece cesaretini toplayıp Evren ile ilk kez akşam yemeğine çıkma planı yapan Bahar'ı ummadığı olaylar bekliyordur. Efsun'un tanışmaya razı olmasıyla dünürlerine muhteşem bir akşam yemeği düzenleyen Bahar'ın heyecanı kapıya gelen kötü bir sürpriz ile darmadağın olacaktır.

9 Ekim 2024 TV yayın akışı | Bu akşam hangi diziler var?